Procureo video tragedije u Majamiju: Vozač snimio trenutak pada mosta koji je ubio najmanje 6 osoba (VIDEO)

Na građevini koja je završena prošle subote, 10. marta, popustile su sajle

  • 7

Do sada neviđeni video-snimak pešačkog mosta koji se srušio u Majamiju na jugu Floride, a koji je objavljen na Jutjubu izazvao je šok i nevericu kod onih koji su ga pogledali.

Srušio se pešački most na Floridi: Ima stradalih i povređenih (FOTO) (VIDEO)

Jedan vozač snimao je most koji je delovao stabilno, čvrsto, sigurno. Međutim nekoliko sekundi kasnije dogodila se katastrofa koja se jasno vidi na snimku a u kojoj je stradalo najmanje šest osoba.

Prema rečima vozača, vozila su se zaustavila pred semaforom, a i on se nalazio u automobilu na samo nekoliko metara od mosta koji je inače bio težak 950 tona. Most je odjednom pao i zdrobio automobile koji su se nalazili ispod njega, a pešaci koji su se u tom momentu na njemu nalazili, popadali su i otkotrljali sa njega.

Pogledajte video:

Na građevini koja je završena prošle subote, 10. marta, popustile su sajle nakon "stres testa" i usled toga je došlo do stravične tragedije.

Most dug 54 metra je koštao 14,2 miliona dolara, a gradnja je otpočela na proleće 2017. godine. Međutim, kako navodi rt.com, most je trebalo da bude otvoren tek početkom 2019. godine.

Zvaničnici sa univerziteta "dizali su most u zvezde" nazivajući ga prvim svoje vrste jer je izgrađen uz pomoć inovativne tehnike kojom se smanjivao svaki potencijalni rizik za radnike, pešake i vozače.

Most je dizajniran tako da izdrži uraganske nalete vetra, a trebalo je da smanji saobraćajne gužve.Sagrađen je preko puta koji je imao sedam traka, a povezivao je Međunarodni univerzitet Florida i gradić Svitvoter, gde živi oko 4.000 studenata.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. mart 2018 | 22:11

    Da su angazovali nase crnotravce, to se nebi desilo,oni mnogo rade sa kompjuterom a nasi crnotravci svojim rukama,svojim ocima ,i usima

  • DARKO 100%

    17. mart 2018 | 22:15

    Zao mi ljudi sto su poginuli,stvarno uzas

  • Jelena 1982

    17. mart 2018 | 22:15

    Covece strasno kao da su karte pale strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA