≫ 

Vojni avioni probili zvučni zid i stvorili paniku na severu zemlje: Grmelo u području Alpa!

U Bergamu su, zbog mera opreza, evakuisali zgradu suda, a nekoliko škola prekinulo je nastavu

  • 12

Avioni italijanske vojske, koji su danas probili zvučni zid, izazvali su paniku nad severnom Italijom od alpskog područja Val d'Aoste do Bergama.

Misteriozno ubistvo "božjeg bankara": Telo najmoćnijeg čoveka u Italiji i masona s namerom je bilo obešeno pored baš ovog mosta (FOTO) (VIDEO)

Kako prenose agencije, dva italijanska borbena aviona poslata su u presretanje francuskoga putničkog aviona, koji je privremeno izgubio kontakt s italijanskom kontrolom letenja.

Prestravljeni stanovnici Lombardije "zagušili" su telefonske linije upućene hitnim službama oko finansijskoga središta Milana i alpskog područja Val d''Aoste.

U Bergamu su, zbog mera opreza, evakuisali zgradu suda, a nekoliko škola prekinulo je nastavu.

Foto: Wikipedia/Masakatsu Ukon

Boing 777" kompanije Er Frans izgubio je kontakt s italijanskom kontrolom letenja prelećući severni deo zemlje, zbog čega su dva Eurofajtera F-2000 poslana u presretanje - navodi se u saopštenju italijanskih vojnih snaga.

Čim je posada francuskoga putničkog aviona uspostavila vezu s kontrolom letenja, borbeni avioni su se vratili u bazu. Nije objavljeno zbog čega je radio-veza prekinuta.

Vetar i niska temperatura još više su pojačali jačinu zvučnih udara, koji su digli na noge sever Italije i izazvali paniku.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kula

    22. mart 2018 | 23:44

    A kad su nama probijali zvučni tid sa tomahaucima...zamislite kako bi se ti miševi od ljudi prestravili da se njima desi što su nama radili 100 dana.

  • Cika Velja

    22. mart 2018 | 23:26

    Mi bi poceli da psujemo...!!!

  • Petar ns 66

    23. mart 2018 | 05:50

    A naša deca "99??!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA