≫ 

Melanija, žao mi je što sam imala seks u tvojoj kući: Trampova ljubavnica, Karen Mekdugal se izvinila njegovoj ženi

Jedva sam čekala da izađem. Raditi nešto loše je jedno, ali raditi to loše u nečijoj kući, u nečijem krevetu, rekla je Karen McDougal (47) koju je Trump doveo u svoj stan u kojem je živio s Melanijom

  • 6

Karen Mekdugal (47), bivša Plejbojeva zečica, tvrdi da je bila ljubavnica američkog predsednika Donalda Trampa (72). U intervjuu je detaljno opisala njihov odnos. Tokom intervjua nekoliko puta je i zaplakala. Karen je rekla da je bila zaljubljena u Trampa.

Bivša Plejbojeva zečica "presavila tabak": Tuži kompaniju koja je tera da ćuti o aferi s Trampom

- Ja sam njega volela i on je voleo mene. Stalno mi je govorio da me voli - rekla je Karen Mekdugal. Tvrdi da je s Trampom spavala već na prvom sastanku.

- Nakon što smo bili intimni ponudio mi je novac. Nisam znala kako bih reagovala. Izraz na mom licu je sigurno bio jako tužan. Sve je bilo tužno. Kasnije sam plakala u vozilu. Rekla sam Trampu da ja nisam takva devojka - rekla je Karen.

Karen Mekdugal/Foto: Profimedia/Pacific coast news

Sa suzama u očima prepričala je situaciju kada ju je Tramp odveo u njihov stan i pokazao Melanijinu spavaću sobu.

- Spavali su u odvojenim sobama, pomislila sam da možda imaju probleme u braku - rekla je Karen i dodala kako joj je bilo teško ući u stan oženjenog muškarca čija je žena tek rodila dete.

 

- Jedva sam čekala da izađem. Raditi nešto loše je jedno, ali raditi to loše u nečijoj kući, u nečijem krevetu. Srce mi se steglo - rekla je Karen.

Dodala je kako joj je bilo teško i da je osećala krivicu, pa je poručila Melaniji da joj je jako žao. Ipak, ostala je s Trampom u vezi nekoliko meseci. Rekla je da Tramp nije kakav se predstavlja na televiziji i da je vrlo šarmantan i pravi džentlmen.

Bela kuća je njene navode negirala i rekla je da su lažni. Karen Mekdugal je rekla za CNN da u javnost nije izašla kako bi naškodila Trampu nego kako bi oprala ljagu sa svog imena.

Daljinac

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    24. mart 2018 | 17:41

    Znaci osoba od integriteta pa je zato bila sa ozenjenjim plejbojem i pritom je navukla ljagu koju je opanjkavanjem Trampa u javnosti pokusala da skine sa sebe. Zanimljiv moralni stav ?

  • Ja

    24. mart 2018 | 09:42

    Postena zena nema sta!!!svaka joj cast kad zna sta ne valja...

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    24. mart 2018 | 07:11

    Otpuštena si:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA