Preminula devojčica ranjena u pucnjavi u školi u Merilendu (FOTO)

Porodica je odlučila da isključi aparate koji su je održavali u životu

  • 3

Šesnaestogodišnja devojčica koja je povređena u pucnjavi u srednjoj školi "Great Mills" na jugu Merilenda je preminula, objavile su u petak merilendske vlasti i njena porodica, piše CNN.

Još jedna pucnjava u srednjoj školi u Americi, povređene tri osobe uključujući i napadača (VIDEO)

Džejlin Vili je skinuta sa aparata koji su je održavali u životu. Bila je okružena porodicom kada je preminula u 11.34 časova, objavio je lokalni šerif u ime porodice.

Tinejdžerku i još jednog učenika upucao je Ostin Vajat Rolins (17) u utorak u hodniku, malo pre početka časova. Druga žrtva, 14-godišnji učenik ranjen je u nogu. On je već sutradan otpušten iz bolnice.

Ujak devojčice Timoti Kormije objavio je dirljiv post na Fejsbuku, nazvavši je "najbrižnijom, najpažljivijom, najslađom mladom damom koju je ikada imao priliku da upozna".

Džejlin je bila drugo najstarije od devetoro dece i nesebično se starala o braći i sestrama. Ujak je naveo da je ona bila uzor mlađoj braći i sestrama, posvećena učenica i članica školskog plivačkog tima.

- Volim te i nedostaješ mi. Dok se ne sretnemo ponovo. Počivaj u miru, srce moje - napisao je ujak.

Ubica Rolins je bio u vezi sa žrtvom, "koja se upravo bila završila", pa pucnjava nije bio nasumični akt nasilja. Pištolj koji je mladić koristio bio je u vlasništvu njegovog oca.

Rolins je, da podsetimo, ubijen u razmeni vatre sa školskim policajcem.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA