Pala nova teorija zavere u jednoj fotografiji: Angela Merkel, Tereza Mej, direktorka CIA i predsednica Litvanije su školske drugarice

Originalna fotografija objavljena je u magazinu Tajm, u tekstu o životu nemačke kancelarke nakon što je 2015. godine osvojila titulu "Ličnost godine"

  • 3

Angela Merkel je po četvrti put (i vrlo verovatno poslednji) postala kancelarka, te su zanimljivosti iz njene prošlosti ponovo aktuelne. Ovih dana na internetu je isplivala crno-bela fotografija mlade Angele sa drugaricama iz škole, a natpisi ispod nje uglavnom navode da su pored nemačke kancelarke i britanska premijerka Tereza Mej i nova direktorka CIA Đina Haspel. U drugoj verziji sa Merkel i Mej je litvanska predsednica Dalija Gribauskajte.

Ko je prva žena na čelu CIA u istoriji SAD: Profesionalni obavešatajac koji je nadgledao mučenja zatvorenika u ozloglašenom zatvoru (VIDEO)

ULTIMATIVNI DOKAZ

Naravno, ova fotografija je ultimativni dokaz da postoji velika zavera kada je reč o svetskoj politici i "vladi iz senke". Natpis ispod objašnjenja ko je na fotografiji uglavnom je isti "mislite da je ovo slučajno?".

Izgleda da su liderke išle u istu školu specijalno napravljenu kako bi se pokorio svet. Na fotografiji zaista jeste mlada Angela Merkel (prva s leva), ali druge dve nisu Tereza Mej i Đina Haspel (ili Dalija Gribauskajte, zavisi od verzije).

Originalna fotografija objavljena je u magazinu Tajm, u tekstu o životu nemačke kancelarke nakon što je 2015. godine osvojila titulu "Ličnost godine". Ispod originalne fotografije, u Tajmu, stoji opis: "Angela Kazner (18) sa drugaricama na proslavi Nove godine 1972". Kazner je devojačko prezime nemačke kancelarke.

CNN je imao sličan opis fotografije u svojoj foto-galeriji posvećenoj Merkelovoj. Nije poznato ko su druge dve devojčice na fotografiji, ali nikako nisu pomenute liderke.

Merkel, Mej, Hespel i Gribauskajte jesu sličnih godina. Merkelova je rođena 1954, Tereza, Đina i Dalija 1956. Ipak malo je verovatno da se svetske liderke znaju od "malih nogu". Sve su odrasle u različitim zemljama – Nemačkoj, Velikoj Britaniji, SAD i Litvaniji i pohađale su različite srednje škole i univerzitete.

Takođe, fotografija mlade Tereze Mej, napravljena 1971. godine – samo godinu dana pre sporne fotografije – a koju možete naći brzom pretragom interneta, jasno pokazuje da devojčica pored Merkelove nije aktuelna premijerka Britanije.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Izvor: Nedeljnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    23. mart 2018 | 20:41

    ZNAM SAMO DA JE ENDZI CLAN BILDENBERGA -VLADARA SVETA IZ SENKE A ZA SEFICU CIJE SAZNACU USKORO!!!

  • Oki

    23. mart 2018 | 20:43

    E,jesu i lijepe.Kao da ih je petom pravio.

  • Dragan.

    23. mart 2018 | 20:44

    Sve same ponosne majke!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA