Vezao ženu za drvo, pa je bičevao nasred ulice! Dok je vrištala i zapomagala niko joj nije pomogao, prolaznici hteli da je siluju (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Žena se posle izvesnog vremena onesvestila, a okupljena rulja pokušala je da ženu seksualno napastvuje

  • 9

Šokantan video snimljen je u selu Bulandšar u državi Utar Pradeš u Indiji. Muž je ženi vezao ruke za drvo i išibao je 100 puta zbog preljube. Žena se posle izvesnog vremena onesvestila, a okupljena rulja pokušala je da ženu seksualno napastvuje, piše Daily mail.

Uhvatili su ga da siluje dete i kaznili ga javno: Bičevali su ga dok je jaukao i vrištao od bolova (VIDEO)

Na snimku se čuje žena kako vrišti, u agoniji, pošto je muž besomučno udara kožnim kaišem. Oko njih se okupila grupa muškaraca i dečaka koja je posmatrala ženu sve dok se nije onesvestila. Međutim, njena tragedija se nije tu završila, navodno su ženu neki od okupljenih meštana pokušali da siluju. Kada se osvestila, pre nego što su pobegli, upozorili su je da ništa ne prijavljuje policiji.

BRUTALNO KAŽNJENA PO SAVETU STARIJIH I "MUDRIJIH"

Brutalna kazna sprovedena je po zamisli "seoskog suda" koji su činili stariji meštani, koji su "rešili" da je žena kriva zbog vanbračne veze. Kako navode iz policije, žena je pobegla sa ljubavnikom prve nedelje marta, za to vreme živeli su kod njenog rođaka. Njen muž je poslao "delegaciju" 10. marta da je ubede da se vrati kući, poručivši joj da će prošlost biti zaboravljena i da će život početi iznova.

Ali, kada se nesrećna žena vratila "preki" sud je odredio kaznu, da je muž izbičuje 100 puta.

PRIJAVA PROTIV MUŽA I "HUŠKAČA"

Žena je teško povređena, a policiji je, čim se malo oporavila, podnela prijavu protiv muža Saudana, bivšeg "poglavice" sela Šera Singa, njegovog sina Šravansina i još petorice meštana. Policija ih je, posle prijave, uhapsila, a za nekim optuženima se još traga.

Pogledajte uznemirujući video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    24. mart 2018 | 18:30

    Zaista odvratan narod, narocito su gadni kao drustvo! Setite se svih ovih odvratnosti kad sledeci put pomislite da je Srbija najgore mesto za zivot!

  • Mutimir

    24. mart 2018 | 17:23

    Divna kultura kod inijaca i pakistanaca

  • Ђоле

    24. mart 2018 | 16:04

    Дивљаци, ик на нивоу, незнам ни ја са чим да упоредим а да некога не повредим

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA