≫ 

Brutalno ubistvo pred decom: Otac opsednut ISIS-om izvadio oko ženi i bacio ga u wc šolju, a potom je iskasapio

Nakon toga joj je isekao dva prsta, lice i genitalije, a onda je poveo decu da zajedno bace njeno telo

  • 1

Troje dece prisustvovalo je užasnom zločinu oca koji je njihovoj majci (27) izvadio oko i bacio ga u wc šolju. Nakon toga je nesrećnu ženu ubio i bacio njeno telo, a decu odveo na kebab.

Ovaj strašni zločin dogodio se u njihovoj kući u Melburnu u Australiji i ostavio je veliki trag na troje maloletne dece.

Smrtna kazna vešanjem za pripadnice Islamske države: Irački sud osudio 16 Turkinja

Klinci, koji sada imaju 4, 6 i 8 godina, ispričali su kako je njihov otac mučio i ubio majku, prenosi Dejli mejl.

Otac, koji je inače opsednut Islamskom državom, iskopao je ženi desno oko, a onda ga bacio u wc šolju. Nakon toga joj je isekao dva prsta, lice i genitalije, a onda je poveo decu da zajedno bace njeno telo.

- Tata nas je odveo na kebab, nakon što smo mamino telo izbacili u blizini teniskog kluba - ispričao je najstariji sin jednom rođaku. On je još dodao kako je verovao da je mama dobro i da će se sama vratiti kući.

Ubica, čiji identitet nije poznat, uhapšen je i preti mu doživotna kazna zatvora. Sestra i brat žrtve otkrili su kako im se zet nije dopadao od prvog dana kada su ga upoznali.

Muškarac je bio opsednut ISIS-om, a porodica žrtva je smatrala da je čudan Foto: Profimedia/Alamy

- Bio je čudan. Rekao nam je da ga potražimo na internetu, a kada smo to uradili, videli smo njegove slike iz policije. Izgledao je strašno - ispričala je sestra ubijene žene.

Žrtvin brat dodao je kako su ga upozorili na zeta, ali je on hteo da mu pruži šansu zbog sestre.

- Stalno je pričao o ISIS-u i kako bi želeo da ode u Siriju, pa čak i celu porodicu odvede tamo - rekao je brat ubijene.

Kod dece su bile vidljive posledice fizičkog zlostavljanja, modrice i opekotine, kao i znakovi dehidratacije. Priznali su da ih je otac često tukao. Živeli su u maloj kući u predgrađu Melburna i nikada nisu išli u školu.

Deca su prisustvovala jezivim scenama Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Pixabay

U kući su imali samo veliki zeleni sto i slomljeni kauč, crtali su po zidovima i spavali u krevetima natopljenim urinom. Deca ne znaju da pričaju engleski uprkos tome što su živela u Australiji.

Brigu o deci preuzela je njihova tetka, koja ih je izlečila i upisala u školu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA