≫ 

Sirijska vojska tvrdi: Niko nije poginuo u napadima zapadnih snaga

Kako su mediji ranije preneli, u noćašnjim napadima je ranjeno troje ljudi

  • 4

U raketnim napadima, koje su protekle noći SAD, Britanija i Francuska izvele protiv Sirije, niko nije poginuo, saopštila je sirijska vojska.

(BLOG UŽIVO) Više od 100 napada za noć na Siriju nije pokolebalo Asada: Osvanulo jutro prkosa, SAD će snositi posledice (FOTO) (VIDEO)

- Napadi su naneli samo materijalnu štetu na sirijskoj teritoriji - navodi se u saopštenju, a prenosi državna agencija SANA.

VIDEO: Ovo je mesto koje je pogodio američki projektil

Istovremeno, Tas s javlja da ruska ambasada u Damasku danas radi uobičajeno i da nema informacija da među povređenima ima Rusa.

Kako su mediji ranije preneli, u noćašnjim napadima je ranjeno troje ljudi.

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je na Siriju ispaljeno više od 100 raketa, a da su sirijski protivvazdušni sistemi veliki broj tih raketa - krstarećih i raketa tipa vazduh-zemlja - oborili dok su se približavale ciljevima.

VIDEO: Rakete su parale nebo, ovo je protivvazdušna odbrana Sirije

Ruski Ministarstvo je navelo i da su udari izvedeni sa dva broda američke mornarice u Crvenom moru, a da je u napadima učestvovala i taktička vazdušna grupa iznad Mediterana i američki strateški bombarderi B-1B iz oblasti Al-Tanf, navodi ruska agencija.

Vesti o situaciji u Siriji možete da pratite OVDE.

VIDEO: Sirija - američki bombarderi ili ruski protivvazdušni sistemi

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    14. april 2018 | 10:21

    Puntine ćuti

  • Jeretik

    14. april 2018 | 10:24

    Amerikanci nisu smeli da se povuku pred ruskim pretnjama , ali isto tako nisu smeli ni da preteraju i da obrukaju Rusiju , usput je i Asad poentirao oborivsi par krstarecih . Sada su na redu pregovori . Tako igraju veliki igraci , pa nisu ludi da zbog " parceta torte " uniste celu poslasticarnicu ( planetu ) .

  • Deki

    14. april 2018 | 10:37

    A sa kim mi širimo budućnost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA