≫ 

Misija ispunjena: Tramp se pohvalio na Tviteru zbog napada na Siriju

Američki predsednik je zahvalio i svojim saveznicima

  • 31

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je prethodne noći izveden savršen napad na Siriju i zahvalio se svojim saveznicima na mudrosti i snazi.

Pakleni petak 13: Ovako je Tramp najavio bombardovanje Sirije, nakon cega je kiša raketa pala na razorenu zemlju (VIDEO)

On je na Tviteru napisao da je "misija ispunjena".

VIDEO: Ovde je pala bomba, snimak sa mesta udara američkog projektila u Siriji

- Sjajno izveden napad sinoć. Zahvaljujem Francuskoj i Velikoj Britaniji zbog njihove mudrosti i snage njihove vosjke. Nisam mogao da postignem bolji rezultat. Misija ispunjena!" - napisao je Tramp na Tvietru.

Tramp je nakon ovog tvita dodao i da je "veoma ponosan na veliku vojsku, koja će, nakon trošenja milijardi potpuno odobrenih dolara, biti najbolja koju su ikada imali".

VIDEO: Odbrana Sirije protivvazdušnim sistemima

- Ništa i niko neće nam biti ni blizu - dodao je Tramp na Tviteru.

Tramp je zajedno sa Francuskom i Velikom Britanijom izveo vojne napade na Siriju, a gađani su objekti u Damasku i Homsu.

VIDEO: Sirija - američki bombarderi ili ruski protivvazdušni sistem

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    14. april 2018 | 16:27

    Vidim Rusi oborili rakete. I evo dokaza za poslovicu. Nedaj boze da te Rusi brane, tako bi i nas odbranili da dodje do konflikta.

  • Zoran

    14. april 2018 | 17:03

    Nisi ništa uradio na prazno se hvališ,jedna debela nacija koja je stvorena od lopova.Narodi koji su tu živeli pobili ste a oszala zatvorili ko marvu. Slab si vojno vas bi rusi pregazili za 24 sata ali oni nerazmišljaju kao vi,misle i na druge narode i posledice.Sad ti pada ekonomska moć pa ne znaš šta ćeš,Kina vas prestiže pa uvodiš carine na slobodnu trgovinu na koju ste sami zagovarali dok je vama išla u korist .Niste bili niko i ništa pre a i sad će te otići u smetljište istorje.Nikad kao građanin nebi poželeo da psjetim vašu zemlju gradite mi se odvratni ste,pravi dronovi fuj.

  • Boki

    14. april 2018 | 15:44

    Misija uspela. Dokazao da Rusija nema petlju da mu stane na put. Sve ostalo je cirkus na štetu napaćenog naroda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA