≫ 

Mesar iskasapio rijaliti zvezdu? U jezeru pronađeni raskomadani delovi tela (FOTO)

Pronađeni delovi tela poslati su na DNK analizu koja bi trebala da bude gotova u utorak nakon čega će biti poznato više detalja

  • 3

U jezeru Neusiedler (Nežidersko jezero) u austrijskoj pokrajini Gradišće u petak je pronađeno raskomadano žensko telo. Tačnije, pronađeni su torzo i glava, a daljim pretraživanjem jezera pronađeni su i delovi ruku i nogu. Sumnja se da svi posmrtni ostaci pripadaju istoj osobi, piše austrijski portal oe24. Mađarski mediji pišu da je moguće da telo pripada nestaloj rijaliti zvezdi Fani (24).

Jezero Neusiedler nalazi se u blizini grada Rust, inače popularnog letovališta.

Porparol Eisenstadta Roland Koč rekao je da identitet osobe zasad nije poznat, pa je dodao da su delovi tela raskomadani nekim oštrim predmetom jer su rezovi na telu pravilni, prenosi Jutarnji list.

Danski biznismen optužen za ubistvo novinarke: Prerezao joj je vrat, a onda je bacio u more i potopio podmornicu (VIDEO)

Pronađeni delovi tela poslati su na DNK analizu koja bi trebala da bude gotova u utorak nakon čega će biti poznato više detalja.

Rijaliti zvezda Fani Printskrin: Tviter

U međuvremenu, mađarska javnost počela je da nagađa da se radi o mađarskoj rijaliti zvezdi Fani Novozanszki koja je nestala još prošle godine.

Dvadesetčetverogodišnjakinja je učestvovala u šou Valo Vilag (Pravi svet), a poslednji put je viđena na rođendanskoj zabavi i roštilju u novembru u Budimpešti.

Ako je verovati anonimnom izvoru jedne mađarske televizijske stanice, na toj se zabavi konzumiralo nešto više od pečene svinjetine jer je Fani, navodno, na zabavi uzela veliku količinu droge.

Pojavile su se i sumnje da je Fanino telo raskomadao upravo mesar koji je pripremao svinjetinu za pečenje na Faninoj poslednjoj zabavi. Dotični je nakon toga, navodno, pobegao u Beč, što baca dodatnu sumnju.

Fani je nestala krajem prošle godine Printskrin: Youtube

Za nju se verovalo da je navodno radila kao eskort dama i kao erotski model, pa se isprva mislilo da je kidnapovana i da je odvedena u bordel u Nemačkoj.

Prema pisanju bors.hu policjia je navodno pronašla snimak na kojem se vidi kako jedan muškarac, za koga se veruje da je njen klijent, napušta njen stan noseći devojku u naručju.

Novine su razgovarale sa i njenom majkom koja je ubeđena da je njena ćerka ubijena. Sada kada je telo pronađeno očekuje se da će se uskoro saznati istina, a istraga se nastavlja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovka

    18. april 2018 | 10:58

    Evropa..

  • Klimt - Bec

    18. april 2018 | 15:32

    Pa laka zarada se nekada placa glavom, ali devojke ili zene koje se odluce na avanturu ne misle tako! Ne shvataju koliko je zivot postao surov, i da njihov zivot nekome ne predstavlja nista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA