Iskasapio je šeficu, ali mu nije bilo dovoljno što ju je ubio: Uzeo je olovku i na čelu joj je ispisao - SILEDŽIJA (FOTO) (VIDEO)

Brauning, univerzitetski radnik, za koga se navodi da je posesivan, opsednut kontrolom i ljubomoran, sam se predao policiji i priznao zločin

  • 0

Britanac Dejvid Brauning (52) ubio je svoju šeficu Džilijan Hauel (46) u njenoj kući u Brajtonu, oktobra prošle godine, zato što je odbila njegovo udvaranje. Nije mu bilo dovoljno što ju je izbo 15 puta, već joj je nakon svirepog čina na čelu napisao "siledžija". Sada mu se sudi za počinjeni zločin.

Brauning, univerzitetski radnik, za koga se navodi da je posesivan, opsednut kontrolom i ljubomoran, sam se predao policiji i priznao zločin, prenosi Indipendent.

>>>Amazonsko pleme uzelo zakon u svoje ruke: Linčovali i zakopali telo Kanađanina jer misle da je ubio nadrilekarku (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Sud u Brajtonu gde se ubici sudi za ubistvo Džilijan Hauel - Foto: Police/Wikipedia

Na sudu je poroti predočeno da je Džilijan izbodena po grudima, vratu i abdomenu.

Kako je naveo tužilac Alan Gardner, optuženi je razvio "intenzivnu vezanost" prema žrtvi i zbog toga je postao "posesivan, ljubomoran i opsednut kontrolom".

Brauning je od 1989. godine radio u računovodstvu, a sa žrtvom se prvi put sreo 2015. godine, kada je u istoj firmi počela da radi kao menadžer.

Bio je njen zamenik i ponekad je izražavao nezadovoljstvo u njenom načinu upravljanja. Međutim, njih dvoje su vremeno postali prijatelji i počeli su da se druže van posla. Braunig je žrtvi često kupovao poklone i cveće.

U nizu tekstualnih poruka koja su pročitane na sudu, a koje je Brauning slao svojoj šefici, opisao ju je kao "zapanjujuću", a takođe je u jednoj naveo da je "obožava lično i profesionalno".

U jednoj od poruka koje joj je poslao, a koje su takođe pročitane porotnicima, Brauning je napisao kako je Džilijan za njega više od šefa i da misli da ona to zna.

Džilijan se u nekom trenutku poverila prijateljici da je potražila stručnu pomoć za Brauninga, nakon što je zatražio od nje da nikada ne napusti univerzitet na kome rade i da nikada ne nađe momka, jer mu je potrebna njena podrška.

VIDEO: MUP: Pucnjava u firmi, jedan mrtav, drugi skočio kroz prozor

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA