Testiranja na drogu u letovalištima na Crnom moru: Rumunija kreće u obračun sa narkoticima

Ministarka Dan je zaključila da su rumunska odmarališta na obali Crnog mora rizične lokacije kad je reč o trgovini drogom i korišćenju droge

  • 0

Rumunska ministarka unutrašnjih poslova Karmen Dan najavila je danas da će ovog leta biti sprovedena testiranja na drogu u svim rumunskim odmaralištima na Crnom moru, kao i direktne intervencije u borbi protiv šverca i konzumiranja droge.

Melanija sijala kao zvezda: Srebrna haljina sa kristalima je napravljena specijalno za nju, zaledila je sve oko sebe (FOTO) (VIDEO)

- Sočavamo se s povećanim rizikom, što počinje da me brine, i zato ćemo u narednom periodu biti oprezniji i motivisaniji da se fokusiramo na prevenciju - rekla je ona, prenosi rumunska agencija Ađerpres.

Ministarka Dan je zaključila da su rumunska odmarališta na obali Crnog mora rizične lokacije kad je reč o trgovini drogom i korišćenju droge, poručivši građanima da su vlasti rešene da deluju.

VIDEO: Zaplena droge u Španiji

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA