Agresivna devojka na protestima u Berlinu provocirala policajca kratkim udarcima, on joj brutalno uzvratio (VIDEO)

Širom Evrope policija se sukobila sa demonstrantima

  • 9

Demonstracije na Praznik rada u Berlinu, protekle su relativno mirno, ali je u jednom trenu sukob policije i civila bio na samoj ivici.

Kako je zabeležila novinska agencija Ruptly, u naselju Krojzberg u Berlinu, nakratko je došlo do okršaja ove dve strane.  Jedna devojka je upala u raspravu sa policajcem koji je stajao u liniji, pod punom opeemom za razbijanje demonstracija. Devojka je vikala na njega i lupkala mu u šlem,  u jednom trenu došo je i do gurkanja, a ono što je on uradio nakon toga pokrenulo je lavinu komentara na društvenim mrežama. O čemu se radi, pogledajte u videu.

Inače, oko 4.000 ljudi danas je izašlo na ulice Berlina, protestvujući zbog sve manjih prava radnika i veće razlike između bogatih i siromašnih. Srećom, demonstracije su ovde protekle mirno, što se ne može reći za Pariz i Atinu. U šta su se pretvorile prvomajske šetnje u ovim gradovima, pročitajte u tekstu ispod.

Haos u prestonicama Evrope! Policija suzavacima i vodenim topovima smirivala demonstrante u Parizu, u Atini demonstranti bacali bombe

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA