Pojavila se Skripalova majka: Želim da vidim sina, nisam ga zagrlila 14 godina

Ruski Prvi kanal je intervjuisao ženu koja je kazala da sa sinom nije razgovarala otkad je otišao u bolnicu i apelovala na britanske vlasti da dozvole Sergeju da je pozove, kao i da dozvole njegovoj rođaki Viktoriji, kojoj je odbijena viza, da ga poseti u Bitaniji

  • 1

Ruska državna televizija objavila je intervju 90-godišnje žene, za koju tvrde da je majka bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripala, a ona ističe da bi želela da vidi sina, prenosi AP.

Agencija podseća da je Skripal prošle nedelje otpušten iz bolnice u Velikoj Britaniji, dva meseca nakon što je zajedno sa ćerkom Julijom otrovan nervnim gasom. Njegova kćerka otpuštena je iz bolnice prošlog meseca.

>>> Putin o izlasku Skripala iz bolnice: "Hvala Bogu što se oporavio, nadam se da će biti živ i zdrav"

AP navodi da su Skripalovi odvedeni na tajnu lokaciju i nisu viđeni u javnosti.

Sergej i Julija Skripal otrovani su nervnim agensom - Foto: Tanjug/AP

Navodi se da je ruski Prvi kanal intervjuisao ženu koja je kazala da sa sinom nije razgovarala otkad je otišao u bolnicu i apelovala na britanske vlasti da dozvole Sergeju da je pozove, kao i da dozvole njegovoj rođaki Viktoriji, kojoj je odbijena viza, da ga poseti u Bitaniji.

- Nisam videla sina 14 godina. Želim da se sretnem s njim, želim da ga čvrsto stegnem blisko srcu. Ja imam 90 godina i ne predstavljam opasnost ni po koga - rekla je ta žena i dodala da je ranije jednom nedeljno razgovarala sa Skripalom telefonom.

AP navodi da Skripalova majka nikada do sada nije govorila u javnosti, a britanske vlasti je nikada nisu pominjale. Ruska ambasada u Londonu prošlog meseca je pomenula da Skripalova rođaka brine o njegovoj staroj majci.

Pogledajte video:

VIDEO: Putin četvrti put postao predsednik Rusije

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Kojot

    22. maj 2018 | 15:31

    Ko zna ko su, gde su, sta su .... jedno je sigurno ti skripaljevi, sigurno nisu to sta se prica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA