Dve žene umrle posle osam sati u sauni: Dehidrirale su i ugušile se, treća uspela da preživi

Ove tradicionalne saune izgrađene su obično od kamena ili cigli, a korišćena su nekada u Meksiku u medicinske svrhe i za rituale pročišćavanja

  • 0

Nakon provedenih osam sati u sauni, dve žene su preminule u saveznoj državi Agvaskalijentes na severu centralnog Meksika.

Kancelarija tužilaštva u Agvaskalijentesu je saopštila da su žene umrle od dehidratacije, gušenja izazvanog visokom temperaturom i udisanja ugljendioksida, prenosi AP.

U kolibu kakve inače severnoamericki Indijanci koriste kao sredstvo za pročišćavanje, poznatu kao "temeskal", ušle su četiri žene oko 10 ujutru po lokalnom vremenu u ponedeljak, međutim, jedna od njih je izašla posle tri sata, jer se nije osećala dobro.

Pala kraljica droge, supruga najopasnijeg narko-bosa na svetu: Upravljala je novcem najmoćnijeg kartela u Meksiku

Ona je ostala napolju sve do šest časova poslepodne, a kada je ponovo ušla, pronašla je svoju majku i još jednu ženu da leže u nesvesti. Treća žena koja se nalazila u toj kolibi sa njima je reanimirana i preživela je.

Ove tradicionalne saune izgrađene su obično od kamena ili cigli, a korišćena su nekada u Meksiku u medicinske svrhe i za rituale pročišćavanja.

VIDEO: U kavezu sa desetinama smrtonosnih kobri

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA