Tramp primio Kim Kardašijan u Belu kuću: Nećete verovati o čemu je pričao sa starletom - o zatvorskim reformama i kažnjavanju (FOTO)

Tramp je prethodno 11. marta zatražio strože kazne za trgovce drogom, uključujući moguće smrtne kazne

  • 2

Američka televizijska zvezda Kim Kardašijan Vest posetila je Belu kuću kako bi sa predsednikom Donaldom Trampom u ime žene koja služi doživotnu kaznu zatvora zbog trgovine drogom.

Kardašijan Vest je zatražila pomilovanje Alis Meri Džonson (63), koja je osuđena po osam tačaka optužnice koje se odnose na krijumčarenje kokaina i provela više od dve decenije u zatvoru, prenela je agencija AP.

>>> Tramp poslao pismo profesorki zbog ubistva đaka: Ona ispravila gramatičke greške i vratila mu ga (FOTO)

Jedan od advokata Džonsonove rekao je da je nekadašnji predsednik SAD Barak Obama odbio zahtev da pomiluje Alis Meri Džonson, međutim razlozi nisu poznati, dodaje AP.

Tramp je na društvenoj mreži Tviter potvrdio sastanak i postavio fotografiju njih dvoje u Ovalnoj kancelariji Bele kuće.

- Odličan sastanak sa Kim Kardašijan danas, razgovarali smo o zatvorskim reformama i kažnjavanju - naveo je Tramp na Tviteru.

Tramp je prethodno 11. marta zatražio strože kazne za trgovce drogom, uključujući moguće smrtne kazne. Američki predsednik je rekao da zemlje kao što je Singapur imaju manje problema sa zavisnošću od droga jer oštrije kažnjavaju dilere.

VIDEO: KNJIGA O TRAMPU: Delo Majkla Vulfa koje je izazvalo kontraverze u svetu

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👤

    31. maj 2018 | 19:49

    Исти интелектуални ниво...

  • Тодорић

    31. maj 2018 | 12:09

    Нека то Бондстил спроведе на Косову....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA