Ruski tinejdžeri čistom srećom ostali živi kad su na njih punom brzinom naletela kola i bacila ih nekoliko metara (VIDEO)

Plavi "pežo" proleteo je kroz raskrsnicu i prvo udario beli automobil koji je počeo da skreće, a potom je, za samo nekoliko sekundi, pokosio troje tinejdžera koji su čekali zeleno svetlona semaforu kako bi prešli ulicu

  • 0

Uznemirujući video snimak na kome automobil pri punoj brzini udara troje tinejdžera i odbacuje ih nekoliko metara dalje, nedavno je postao viralan na društvenim mrežama. Nesreća se dogodila u predgrađu Moskve, ali srećom ili nekim čudom, deca su preživela.

Plavi "pežo" proleteo je kroz raskrsnicu i prvo udario beli automobil koji je počeo da skreće, a potom je, za samo nekoliko sekundi, pokosio troje tinejdžera koji su čekali zeleno svetlona semaforu kako bi prešli ulicu.

>>> Raskrsnica iz pakla: Odnela je tri života juče, a vozači i dalje divljaju na Ovčanskom putu (VIDEO)

Nesreća se dogodila u ponedeljak, u Domodedovu, udaljenom 37 kilometara od Moskve.

Policija moskovskog regiona potvrdila je da je dvadesettrogodišnja devojka vozila plavi "pežo" i da je najpre udarila beli "fav", a onda je izgubila kontrolu i pokosila tinejdžere koji su se nalazili na trotoaru, a koje je prilikom udarca odbacila nekoliko metara dalje.

Tinejdžeri su čudom preživeli i kasnije su prevezeni u lokalnu bolnicu.

VIDEO: Strašni sudar kod Borče, vatrogasci morali da intervenišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA