Brutalno je mučila čoveka do smrti, a sada ide na operaciju promene pola o trošku države: Porodica žrtve nema (FOTO)

Grin i još dva saučesnika su namamili Šanklanda (45) u stan, vezali ga, silovali oklagijom i mučili nekoliko sati, toliko da mu je ostao otisak od cipele na vratu

  • 2

Zatvorenik koji izdržava doživotnu kaznu za brutalno ubistvo biće podvrgnut operaciji promene pola koja košta 27.000 dolara o trošku poreskih obveznika u Velikoj Britaniji.

Paris Grin je rođena kao Piter Lejing, ali se identifikuje kao žena od 2011. godine. 2013. godine osuđena je za ubistvo Roberta Šanklanda.

Ubica bogate Anastasije još uvek u bekstvu: Pretukao je pajserom i unakazio nožem, a svi pričaju o jednoj poruci na Instagramu (FOTO)

Grin i još dva saučesnika su namamili Šanklanda (45) u stan, vezali ga, silovali oklagijom i mučili nekoliko sati, toliko da mu je ostao otisak od cipele na vratu.

Grin (26) počela je izdržavanje zatvorske kazne u ženskom zatvoru "Kornton Vejl" u Stirlingu u Škotskoj, ali je premeštena posle informacija da je imala seks sa drugim zatvorenicama u svojoj ćeliji.

Brutalno je mučila čoveka do smrti Foto: Facebook

Sada treba da bude podvrgnuta operaciji promene pola o trošku poreskih obveznika, što je razbesnelo porodicu žrtve.

- Uništila je porodicu i odnela nečiji život. Ona je uništila život moje majke i sada joj se daje takav tretman kako bi se mogla bolje osećati? Zatvorska služba kaže da se radi o ljudskim pravima - ali ona je na najgori mogući način oduzela nečija ljudska prava. Imam apsolutnu simpatiju za transrodne ljude. Neka imaju operaciju. Ali ne i ona -  rekla je sestra ubijenog Roberta, Polina Bel (46).

VIDEO: Ljube kip umesto sina: Predrag i Jelica četiri i po godine tragaju za ubicom svog jedinca Marka

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    11. jun 2018 | 16:12

    Svet je otišao dođavola...Kakva ljudska prava onima koji ne poštuju tuđa prava ni vrhovno od svih prava -pravo na život.

  • Vlajkic

    11. jun 2018 | 17:50

    Pu! Kakvo cudoviste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA