≫ 

Misteriozni nestanak Srba u Zlatnom zalivu o kome se ćuti: Ruska mafija zabetonirala srpske radnike u temelje hotela?! (FOTO)

Grupa radnika iz Srbije pobunila se što je morala da gradi lokalnu zgradu suda po nalogu ruskog tajkuna, i to za džabe - a onda su nestali. Poslednji podaci o njima datiraju iz 2013.

  • 70

Ruski državni organi Krasnodarske oblasti obustavili su istragu povodom nestanka grupe srpskih radnika za koje se veruje da su ubijeni, a zatim zabetonirani u temelje ekskluzivnog letovališta severno od Sočija na obali Crnog mora, saznaje Telegraf.rs.

ALEKSANDAR SE ŽIV ZABETONIRAO: Ovo je stvarno najgluplja odluka koju neko može doneti! (VIDEO)

Radnici navodno odbili da zidaju sud besplatno Foto: Shutterstock

Sudbina grupe srpskih radnika koji su nestali u crnomorskom gradu Anapi i dalje je obavijena tajnom. Zvanična istraga je prekinuta nakon saznanja da se tela radnika nalaze zalivena cementom u temeljima ekskluzivnog hotela, jahting kluba i marine Zlatni zaliv.

Kompleks hotela i jahting kluba ispod kojih su navodno zabetonirani Srbi Foto: delamapa.com

Naime, da bi se kompletirala istraga, mora se srušiti kompletan kompleks zgrada, od čega se odustalo, objavili su ruski mediji.

Tako je ostala misterija šta se tačno desilo s našim radnicima. Čak ni jedna od vodećih srpskih kompanija koja angažuje Srbe za poslove građevinara u Ruskoj Federaciji, a pominju je ruski mediji, nije se oglasila posle naših poziva za komentar - kakva je bila sudbina naših radnika.

Sergej Zirinov od srpskih radnika tražio da zidaju za džabe - kad su se pobunili nestali su Printskrin: Youtube/Россия. Кубань

ISPOVEST SRPSKOG RADNIKA IZ RUSIJE: Kako sam postao žrtva trgovine ljudima! (FOTO)

Najstariji podaci o nestanku i ubistvu radnika datiraju iz 2013. godine i uglavnom se odnose na njihovu pobunu protiv člana ruske mafije. Naime, ruski tajkun i bivši poslanik skupštine krasnodarske oblasti Sergej Zirinov naredio je Srbima da dok grade njegov kompleks hotela i jahting klub da za džabe sagrade i zgradu regionalnog suda. Kada su se pobunili, nestali su.

Regionalni sud koji su Srbi odbili da grade za džabe Foto: Wikipedia/Андрей Александрович…

Posle te afere, Zirinov je uhapšen marta 2013. godine za pokušaj ubistva. Kasnije je optužnica promenjena i Zirinov je optužen za razbojništvo i za ubistvo više osoba. Osuđen je na 22 godine. Klan koji je Zirinov vodio, ubio je, između ostalihm, i direktora sanatorijuma Mali zaliv Vitalija Sadovničija i njegovu suprugu jer su odbili da slušaju.

POZIV ČITAOCIMA: Porodice nestalih radnika i svi koji imaju neke informacije o ovom slučaju neka se jave na mail redakcije Telegrafa: redakcija@telegraf.rs

VIDEO: Pogledajte suđenje i zločine za koje je osuđen šef ruske mafije iz Krasnodara posle nestanka Srba

VIDEO Ovako vežbaju ruski i srpski policajci rešavanje talačke krize:

(I. Čorbić/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Д.В.

    18. jul 2018 | 11:10

    Какав је ово текст? "Група" српских радника!!?? Па није реч о џаковима кромпира... Колико тачно људи? Имена? Порекло? Било какав податак? Немогуће је да се не зна...

  • Oko

    18. jul 2018 | 10:22

    Pa to su nasa braca nisu valjda to uradili nama sve stete sto imamo to je od rusa . Kad stavim prst na celo pa razmislim malo bolje pa se pitam a sta nam to oni pomogose . Niti nam prave fabrike niti nam prave puteve niti nas brane samo nas huskaju da ratujemo i da ginemo daju nam pokvarene avione velike pare smo dali za te lomatine .

  • Sale1971

    18. jul 2018 | 10:21

    Ja vam kažem,bolje da udjemo u tamni vilajet nego u savez s Rusijom,nema koga nisu opljačkali i ogolili,gori su od zapada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA