Junker traži poštovanje posle "alkoholičarskog" teturanja: Iznenađen sam interesovanjem za taj slučaj

Junker je u više navrata odbacivao navode da ima problem sa alkoholom, optužbe koje su izneli britanski mediji kada je London pokušao da blokira njegovo imenovanje pre četiri godine

  • 4

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker zatražio je "poštovanje", nakon što ga je novinar upitao danas da li je bio pijan kada se teturao i tražio pomoć prilikom hodanja na prošlonedeljnom samitu NATO.

Junker je rekao na konferneciji za novinare da je prošle srede imao probelm sa išijasom i grčevima u nogama, što su naveli ranije i njegovi pomoćnici, preneo je Rojters.

>>> Žan Klod Junker jedva stajao na nogama: Pravdao se išijasom, ali hoda u "rikverc", pa mu niko ne veruje. Misle da je trešten pijan (VIDEO)

- Iznenađen sam interesovanjem koje pojedinci imaju o tim pitanjima koja nisu čak ni marginalna i tražim poštovanje - rekao je Junker.

Junker je u više navrata odbacivao navode da ima problem sa alkoholom, optužbe koje su izneli britanski mediji kada je London pokušao da blokira njegovo imenovanje pre četiri godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SasaV

    18. jul 2018 | 16:14

    Sta reci a ne zaplakati,ko i kakvi nam postavljaju uslove za Eu i ko i kako predstavlja istu tu uniju...uhvatio ga isijas...

  • SALE

    18. jul 2018 | 22:37

    Ovaj ne zna gde je levo

  • Dusanka

    19. jul 2018 | 01:38

    Možda ima isijas ali ne nogama ,već u glavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA