≫ 

Stravično nevreme u SAD: Prevrnuo se brod, udavilo se 17 turista, među kojima su i deca. Završena dramatična potraga za nestalima (FOTO) (VIDEO)

Na brodu se nalazila 31 osoba

  • 4

U stravičnoj oluji nastradalo je 17 ljudi, među kojima su i deca, kad se prevrnuo brod "Zajaši patke" na jezeru u Misuriju pored grada Brensona. Američke vlasti saopštile su da su pronašle tela i poslednje četiri osobe, a sedmoro je već u bolnici.

U jezivom požaru poginulo petoro dece: Vatrogasci ih izvukli iz zapaljene kamp prikolice (FOTO)

Među nastradalima se nalaze i članovi posade.

Povređeni putnici su prevezeni u bolnicu, a dvoje se nalazi u kritičnom stanju. Najmanje tri osobe koje se nalaze u bolnici imaju ispod 18 godina. Tragedija se dogodila kad je vetar ogromne brzine prevrnuo brod na kome se nalazila 31 osoba, piše dailymail.

- Sedam pacijenata se nalazi u bolnici - izjavio je okružni šerif.

U Misuriju je poginulo 11 osoba Foto: Stone county fire protection

Iako identitet osoba koje su nastradale još uvek nije otkriven, šerif je naglasio da imaju saznanja da se među njima nalaze i deca. Takođe je dodao da veruje da su sve žrtve preminule od davljenja.

Za nestalim osobama se intenzivno tragalo, ali kako je izjavio šerif, male su šanse da je neko od njih uspeo da dopliva do obale.

Popularno izletište Brenson, pored kojeg je vestačko jezero Tejbl Rok, nalazi se oko 320 km jugoistočno od Kanzas Sitija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AS

    20. jul 2018 | 08:12

    Nije mi jasno zasto ti ljudi nisu poslali pomoc kada su videli da se brod prevce, vec stoje i snimaju!!! Ja sam u soku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA