≫ 

Smrtonosna stihija zavila u crno brojne grčke porodice, preživeli traže svoje najmilije: Katerina u potrazi za bratom, otac i sin nestali

Osim na društvenim mrežama, pokrenut je i sajt missingpeople.audax.gr, na koji porodice nestalih mogu da postave fotografije i podatke o članovima svojih porodica koje traže

  • 4

U stravičnom požaru koji je pogodio grčku Atiku, a u kome je nastradalo najmanje 60 osoba, veliki broj ljudi, među kojima ima i dece, vode se kao nestali.

Porodice i prijatelji na društvenim mrežama masovno objavljuju fotografije svojih najbližih koji se vode kao nestali, ne bi li na taj način saznali nešto o njima.

>>> Ljudi su goreli zagrljeni u kolima, zapaljena devojčica je skočila u more da se spase: Jeziva svedočenja preživelih u Grčkoj (FOTO)

Među nestalima, čije porodice mole za bilo kakvu informaciju, nalaze se Grigoris Fitros (54) i njegov sin Andreas (11). Za Grigorisovu kćerku, devojčicu od 14 godina, navodi se da je nastradala.

I brat Katerine Hamilotori, Panajotis, vodi se kao nestao. Katerina navodi da je poslednji put viđen pre 24 sata.

I ova devojčica se vodi kao nestala - Foto: missingpeople.audax.gr

Osim na društvenim mrežama, pokrenut je i sajt missingpeople.audax.gr, na koji porodice nestalih mogu da postave fotografije i podatke o članovima svojih porodica koje traže.

Dim, pepeo i zgarišta: Prvi snimci Grčke iz vazduha nakon katastrofalnog požara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA