≫ 

Direktor medijskog giganta CBS optužen za seksualno uznemiravanje

On je čak i istakao da veruju da su možda postojali trenuci u prošlosti kada je nekim ženama u njegovom društvu bilo neprijatno

  • 0

Poznati direktor CBS Lesli Munves optužen je da se tokom '80-tih godina neprimereno ponašao prema ženama i da ih je na silu poljubio.

Šest žena je svoje ispovesti iznelo u razgovoru sa reporterom Ronanom Farovom prošle nedelje.

One su samo dolile vatru na sveže optužbe koje su dospele u javnost prošle godine, ali su odbile da podnesu tužbu jer je slučaj zastareo.

Fotograf terao žene na oralni seks, u javnosti pipkao i princezu: Švedska na nogama zbog skandala oko Nobelove nagrade za književnost (FOTO)

Lesli je odbio da komentariše ove optužbe koje je objavio Njujorker i fokusirao se na tema oko poslovanja CBS mreže.

Kako je LA Tajms pisao zvaničnici CBS su saznali za istragu. Međutim, kako tužba nije podignuta i kako je sam Lesli obavestio odbor o istrazi, mreža je angažovala svoje advokate da istraže slučaj.

Kada su zaključili da neće biti dalje istrage, oni su odlučili da ne preduzimaju nikakve mere protiv svog šefa korporacije, tako da Lesli za sada ostaje na svom položaju.

On je čak i istakao da veruju da su možda postojali trenuci u prošlosti kada je nekim ženama u njegovom društvu bilo neprijatno.

- To su bile greške i sada se kajem. Uvek sam razumeo i poštovao principe - ne znači ne - i to nikada nisam zloupotrebio kako bi nekome naškodio - istakao je on.

Ono što posebno privlači pažnju jeste da je upravo Lesli pružio veliku podršku pokretu Me Too, koji se bori protiv seksualnog zlostavljanja i uznemiravanja.

Čak je bio i osnivač Komisije za seksualno uznemiravanje i unapređivanje ravnopravnosti na radnom mestu krajem 2017. godine.

VIDEO: Kako izgleda kada policija upadne na orgiju?

(Telegraf.rs/Gardijan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA