≫ 

Tri sestre su izbole oca 36 puta, a sada se oglasila njihova majka: Silovao je moje kćerke i tretirao ih kao lične robove

Aurelija Dunduk je lokalnim medijima dostavila fotografije na kojima se vide modrice i krvavo lice jedne od sestara nakon što ih je otac pretukao

  • 1

Majka sestara iz Rusije, koje su izbole svog oca nasmrt, Aurelija Dunduk, tvrdi da je njen bivši muž silovao ćerke i tretirao ih kao lične robove, a pokazala je i slike da te tvrdnje dokaže, piše mirror.co.uk. Ona tvrdi da je njen bivši muž ćerkama pretio da će ih ubiti ako budu kontaktirale sa majkom, a da je ona saznala za sve to tek kada je on ubijen.

Kristina, Angelina i Marija masakrirale oca narko dilera: Silovao ih i terao da jedu pseće dlake, a sada im preti doživotna kazna zatvora (VIDEO)

- Rekao je mnogo puta da će ubiti svakoga ko je bio u kontaktu sa mnom - kaže ona.

Aurelija je pokazala fotografije na kojima se vide modrice i krvavo lice jedne od sestara nakon što ih je otac pretukao. U vreme kada se sve to dešavalo, ona nije znala kroz šta prolaze njene ćerke jer nisu htele da joj kažu, a veruje se da su joj fotografije same dale tokom sudskog saslušanja kada su istražitelji dozvolili da sedi pored njih.

Otac je ćerke grizao i silovao i tretirao ih kao robove, Foto: A. Nalbantjan

- Ja sam tek sada saznala šta se dešavalo kod kuće. Tak sada sam saznala za premlaćivanje i nasilje - rekla je majka tinejdžerki.

Aurelija tvrdi da je stan u kojem su devojke živele bio pun oružja, što je policija i potvrdila. Nakon ubistva, na mestu zločina pronađena je veća količina pištolja i municije. U zidovima stana pronađene su rupe od metaka. Navodno je nasilni otac umeo i da puca u pravcu svojih ćerki.

U medijima se pojavio i snimak nadzorne kamere iz zgrade u kojoj je porodica živela, a za koji se navodi da je nastao neposredno nakon ubistva. Na njemu se vidi jedna od sestara.

Majka Aurelija Dunduk (desno), Foto: Profimedia

Sestre tvrde da ih je otac godinama seksualno zlostavljao i tretirao kao robove.

- Morale smo da dođemo čim bi nas zvao. Imao je čak i posebno zvono, a kada bi zazvonio jedna od nas je morala da dođe. Nije čak ni prozor otvarao sam. Morale smo odmah da učinimo to što traži, služile smo mu kao robovi, a ako bi ga iznervirale, ugrizao bi nas. Ljudi su videli naše modrice - rekla je najmlađa Kristina.

Sestre tvrde da ih je otac godinama seksualno zlostavljao i tretirao kao robove, Foto: Pixabay

Hačaturijan je zahtevao od devojaka da provode dane čisteći stan i spremajući hranu, a navodno ako bi bio nezadovoljan onim što je učinjeno, kažnjavao bi ih silovanjem.

Sestre su optužene da su svog oca Mihaila Hačaturijana (57) ubile početkom avgusta u njihovom porodičnom stanu u Moskvi. Kristina (17), Marija (18) i Angelina (19), oca su izbole nožem čak 36 puta, nakon čega ga je jedna od njih udarila čekićem u glavu. Angelina je bila ta koja je navodno pomogla svojim mlađim sestrama tako što je ocu prsnula suzavac u oči. Hačaturijan je tada pokušao da pobegne ka liftu, ali su ga sestre uhvatile i izbole nožem.

Pogledajte video koji je snimljen u hodniku zgrade u vreme ubistva, na njemu je jedna od sestara:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA