≫ 

Devojka (18) poginula dok je polagala vozački: Na njen auto je naleteo voz, instruktor se spasio u poslednjem trenutku (VIDEO)

Drugi očevidac koji je hteo da ostane anoniman rekao je kako joj je nedostajalo još pola metra da se spasi

  • 3

Mlada devojka koja je polagala vozački ispit u poljskom selu Zaskale poginula je prošlog četvrtka nakon naleta voza na automobil. Nesreća se dogodila kada joj se automobil ugasio na pružnom prelazu.

Kako navodi Daily Mail, poginula je 18-godišnja Angelika dok je ispitivač istrčao iz automobila nekoliko trenutaka pre udara. Nesrećni slučaj snimile su nadzorne kamere poslovnog objekta koji se nalazi blizu pruge.

Pametnica u Palmotićevoj: Ništa je neće sprečiti da vozi u suprotnom smeru (VIDEO)

Na snimci se vidi kako crveni Suzuki Baleno staje na pruzi dok iz njega istrčava ispitivač (62) kojeg nisu imenovali. Nekoliko trenutaka kasnije voz udara u automobil i gura ga niz prugu.

– Kada smo dotrčali do automobila devojka je bila još uvek vezana. Ispitivač je stajao kraj nje i nije napravio ništa – rekao je Rafal Kwak, očevidac nesreće.

Dodao je kako je od njega tražio prvu pomoć, no on ju nije mogao naći.

– Još uvek je disala, no bilo joj je sve lošije. Umrla je pred našim očima – rekao je Kwak.

Drugi očevidac koji je hteo da ostane anoniman rekao je kako joj je nedostajalo još pola metra da se spasi. Rekao je i kako je mašinovođa nekoliko puta oglasio sirenu.

Onda sam video kako voz gura automobil ispred mene – rekao je. Angelika je pretrpela veliki broj povreda te je prebačena u bolnicu u grad Nowy Targ gde je preminula.

VIDEO Smrskala ga dva šlepera, vozač izleteo iz olupine automobila kroz prozor i uhvatio se za glavu:

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    29. avgust 2018 | 14:01

    kako je ovo ucio .brzo do pruge i da na njoj koci , a rampi nema. umesto da ukoci ispred pruge , stane , pa ako nema niceg da prodje.

  • Jovana

    29. avgust 2018 | 21:05

    Koji strucnjak osmislu rutu-putanju preko pruge?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA