≫ 

Član Putinove garde iživljavao se nad devojkom: Toliko ju je unakazio da su roditeljima zabranili da vide telo (VIDEO)

Lice prelepe Ruskinje bilo je neprepoznatljivo nakon smrti

  • 7

Vojnik elitne ruske jedinice, nacionalne garde koja je pod direktnom komandom Vladimira Putina, optužen je da je brutalno pretukao svoju devojku na smrt, da bi je potom bacio sa terase.

Ubio ženu kod Vršca da ne bi našla drugog muža kad on umre: Bizarni detalj tragedije u Zagajici

Marat Sakhapov (28) iz Kazanja, pod uticajem velike količine votke prebio je svoju devojku Elnaru Karahkanovu (21) toliko brutalno da je njeno lice bilo gotovo neprepoznatljivo, da bi je nakon toga bacio sa terase visoke 18 metara na krov koji pokriva ulaz u zgradu gde se zločin dogodio.

Kako se navodi, povrede koje je devojka zadobila bile su toliko jezive da njenim roditeljima nije bilo dozvoljeno da se oproste od nje prilikom pogreba.

Prilikom suđenja, izneti su šokantni detalji ubistva koje je bilo prouzrokovano ljubomorom Sakhapova. Naime, on je sumnjao pokojna Elnara ima ljubavnika, a tokom zverskog premlaćivanja, a kako su naveli tužioci, pretio joj je da će silovati njenu majku i ubiti joj oca, što je okrivljeni negirao.

Sakhapov je u sudnicu došao sa maskom na licu, što je posebno iznerviralo majku žrtve.

- Zašto nosiš masku? Ti si đubre, proklet bio - rekla je ona.

Okrivljeni je na suđenju izneo njegovu verziju priče i tokom pretresa negirao je i to da je priznao ubistvo prilikom hapšenja.

- Nisam pokušao da pobegnem, odmah sam otrčao do nje dole nakon što se to dogodilo. Došao sam do nje, počeo sam da je dodirujem, ali se ne sećam da li sam je okrenuo. Znam da moje reči ne znače ništa njenim roditeljima, ali iskreno tražim od njih da mi oproste. Znam da mi neće oprostiti, apsolutno sam siguran u to, ali hoću da kažem pred svima da je nisam ja ubio. Nisam razmišljao o tome - rekao je, dodajući da je njegovoj devojci ukraden novac.

(Telegraf.rs/Dailymail.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rakun

    9. septembar 2018 | 00:26

    Sto dalje od rusa,divljaci uvek bili.

  • Surovo

    8. septembar 2018 | 23:20

    E sad roditelji da mu vrate istom merom i nisu ni oni hteli. Bez obzira ko si i sta si.

  • Mara

    8. septembar 2018 | 23:33

    Ne sumnjam u sud Putinov. Vrlo brzo ovoga nece bit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA