≫ 

Član grupe "Pusi rajot" koji je bio u zatvoru zbog upada na stadion tokom Mundijala hitno prebačen u bolnicu i bori se za život (FOTO)

Sumnja se da je otrovan

  • 5

Ruski mediji tvrde da postoji mogućnost da je član grupe "Pusi rajot" Pjotr Verlizov otrovan i da se nalazi u bolnici u teškom stanju.

Pusi rajot odgovorile Trampu novim spotom i pesmom u kojoj slave VAGINU (VIDEO)

Priča se da je ovaj mladić u teškom stanju Foto: Tanjug/AP

Ruski radio "Eho Moskvi" i portal "Meduza" javili su danas da se Verzilov nalazi u bolnici od utorka, a pozivaju se na članicu grupe Veroniku Niklušinu, koja tvrdi da je on izgubio vid i da ne može da priča, prenosi AP.

Prema njenim rečima, Verzilov je na lečenju na toksikološkom odeljenju jedne moskovske bolnice, što AP tumači kao mogućnost da je otrovan.

Bio je hapšen više puta Foto: Tanjug/AP

I Verzilov i Nikulšina su uhapšeni zbog upada na stadion tokom Svetskog prvenstva u Rusiji, zbog čega im je izrečena kazna zatvora u trajanju od 15 dana.

Ova grupa se oštro protivi vladavini predsednika Vladimira Putina. Poznati su po svojoj pesmi o Putinu, a spot su pokušali da snime u crkvi kada su i uhapšeni.

Ova grupa kritikuje Putinovu vladavinu Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Putin četvrti put postao predsednik Rusije

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ale

    13. septembar 2018 | 10:41

    Ako mu je toliko loše u Rusiji, mogao je da ode u britaniju da nađe sreću, umesto da skapava u zatvoru.

  • Srba

    13. septembar 2018 | 10:09

    Kad im smeta toliko Putin, sto neodu u Ameriku pa za isti takav prestup da vidimo koliko ce dobiti i kako ce se provesti.

  • Ljubiša

    13. septembar 2018 | 09:53

    E,tako to radi ozbiljna vlast,a preostali članovi neka nastave i dalje da slušaju Amerikance i Britance,a ovo im je opomena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA