≫ 

Drama! Naoružani napadač ušetao u zgradu softverske kompanije: Vozila Hitne pomoći preplavila Viskonsin

Policija je na licu mesta

  • 0

U zgradu softverske kompanije u gradu Midlton u američkoj državi Viskonsin, u kojoj je smešten veliki broj kancelarija, navodno je ušao napadač sa oružjem. Prema poslednjim informacijama, povređeno je najmanje četvoro ljudi, a upucan je i napadač, navodi rt.com.

Eksplodirala bomba na gradskoj proslavi: Ima žrtava! Napadač eksplozivnu napravu sakrio u torbu i ostavio na parkingu

Ispred zgrade je veliki broj ambulantnih vozila. Obližnji tržni centar je trenutno pod blokadom policije, a i lokalne škole su zatvorene. Lokalni mediji navode da ima nekoliko povređenih,ali policija još nije potvrdila te informacije.

Policija je na licu mesta, prenosi rt.com.

Lokalni reporter sa TV stanice WISC naveo je da je nekoliko vozila hitnih službi, punih povređenih, već otišlo put bolnica. Reporter Viskonsin stejt džurnala Din Mosiman naveo je da je oko zgrade bilo bar 40 policijskih vozila i ambulantnih kola iz obližnjih okruga. Jedna žena je, tvrdi on, izvedena iz zgrade, plakala je i vrištala, ponavljajući "To je ogroman gubitak!".

Svedok Endru King navodi da je video čoveka koji je s puškom ušetao u zgradu, ali navodi on, nije ni video ni čuo pucnjavu.

Da li je napadač uhapšen, još nije poznato. Pojedini mediji prenose da je u pitanju više napadača.Policija je pozvala sve koji žive u blizini da ostanu u kućama, da se zaključaju i da se obaveštavaju o daljem razvoju događaja.

VIDEO: Pucnjava u Žarkovu, novi kriminalni obračun na asfaltu Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA