≫ 

Kraljevčani izgoreli u jakoj eksploziji na američkom auto-putu: Ovaj snimak nastao je sekund posle stravičnog sudara (VIDEO)

- To je bila najveća eksplozija koju sam ikada video. Kao da se i nebo upalilo - rekao je očevidac

  • 1

Tri osobe su poginule nakon teškog sudara dva kamiona kod Blumingtona, u američkoj državi Ilinois. Prema prvim informacijama, stradala su i dva mladića iz Kraljeva, Mladen P. (32) i Aleksandar S. (31). Kako je nakon udesa došlo do velike eksplozije, očevici kažu da nikad nisu videli tako nešto. Nekoliko sati nakon toga, istražitelji su pokušavali da skupe olupine, bar ono što je preostalo.

Do udesa je došlo kada je vozač kamiona izgubio kontrolu, probio bankinu i prešao u drugu traku i direktno se sudario sa drugim kamionom.

Velika tragedija: Mladen i Aleksandar iz Kraljeva poginuli u Americi u sudaru 2 kamiona. Očevici kažu da nikad veću eksploziju nisu videli (FOTO)

- To je bila najveća eksplozija koju sam ikada video. Kao da se i nebo upalilo. Velika gljiva od vatre i dima uzdizala se iznad mesta nesreće. Izgledalo je kao da je velika bomba eksplodirala. Zaustavio sam automobil u nameri da pomognem, ali je vatra već toliko zahvatila kamione da ljudima nije bilo pomoći - ispričao je jedan od očevidaca, Rajan Lanam.

Kako je dodao, bio je ubeđen da je jedan od kamiona cisterna, jer je eksplozija tako jako odjeknula.

- Sve se desilo jako brzo, bilo je veoma vruće. Bio sam na pet metara od mesta nesreće i vrućina je bila neizdrživa. Strašno mi je i da pomislim da su se u deliću sekunde ugasila tri života - rekao je Rajan.

Ubrzo su se pojavili i snimci strašnog požara, kao i video onoga što je ostalo od kamiona nekoliko sati kasnije posle velike vatre.

VIDEO: Bujica blata je eksplodirala u trenutku udarca u most

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakičica

    20. septembar 2018 | 12:02

    Neizmerna tuga. Saučešće porodicama, treba im pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA