≫ 

Policija blokirala sve izlaze iz Danske: Potraga za sumnjivim vozilom koje se dovodi u vezu sa otmicom

Kako navode strani mediji, policija navodno traga za "opasnim prestupnikom" u volvou švedskih registarskih oznaka, ali za sada ta informacija nije potvrđena

  • 0

Danska policija zatvorila je danas dva glavna mosta za saobraćaj i otkazala vožnje trajektima od Danske za Švedsku i Nemačku u okviru velike operacije.

Posle kraćeg vremena, mostovi su otvoreni za saobraćaj, a policija Kopenhagena je obaveštenja objavila na svom nalogu na Tviteru, prenosi Rojters ističući da policija nije objasnila zašto je zatvorila Eresunski most, koji povezuje Kopenhagen sa Malmeom u Švedskoj i most koji povezuje danska ostrva Zeland i Fin.

Danska policija zatvorila je danas dva glavna mosta za saobraćaj i otkazala vožnje trajektima od Danske za Švedsku i Nemačku - Foto: Tanjug/AP

>>> Anja je spasila dečaka kojeg su ostavili da umre jer su mislili da je veštac! Sada mališan vodi novu, tešku borbu (FOTO)

Kako navode strani mediji, policija navodno traga za "opasnim prestupnikom" u volvou švedskih registarskih oznaka, koji se dovodi u vezu sa otmicom, ali za sada ta informacija nije potvrđena.

Mostovi su posle kraćeg vremena, ponovo otvoreni za saobraćaj - Foto: Wikipedia/Nick-D

Policijski portparol Tor Vilkens, nije mogao da potvrdi ovu informaciju.

Saobraćaj sa i ka ostrvu Zeland je obustavljen, a avio saobraćaj normalno funkcioniše.

VIDEO: Ovo nema ni na filmu: Policajac puca kroz sopstvenu šoferku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA