≫ 

Ovako Putin odmara: Sakuplja pečurke, lovi štuke i pozira za kalendare koji će biti poslastica za dame (FOTO) (VIDEO)

Prošlog leta Putin je dva dana proveo u Sibiru, gde se bavio podvodnim lovom i ribolovom

  • 2

Ruski predsednik Vladimir Putin u poslednjih mesec dana privlači veliku pažnju kako domaće, tako i svetske javnosti. Još uvek ne jenjava oduševljenje snimcima i fotografijama koji pokazuju kako je ruski lider proveo svoj letnji odmor, a sada su njegove obožavateljke dobile još jednu poslasticu - stigli su Putinovi kalendar za 2019. godinu.

Ovo su brutalne "Putinove besne ubice": Ubijaju lopatom, a ako se neko tokom nemilosrdne obuke udavi, to znači da nije bio dovoljno dobar (FOTO) (VIDEO)

Putin je poznat kao veliki ljubitelj prirode Foto: Profimedia

LJUBAV PREMA PRIRODI

Putin se ove subote ponovo otisnuo u prirodu, a posetio je upravo tajgu u Hakasiji. Nakon kratkog predaha, predsednik je otišao u Soči, gde se završila 16. faza trke Formule 1 za Veliku nagradu Rusije.

Ovo nije prvi predsednikov put na odmor u tajgi. U avgustu je proveo vikend na Jeniseju u Tuvi sa ministrom odbrane Rusije Sergejom Šojguom i direktorom FSB-a Aleksandrom Bortnikovom.

Predsednik je šetao po planinama, sakupljao pečurke i vozio se čamcem po Jeniseju, prenosi Sputnjik.

Prošlog leta Putin je dva dana proveo u Sibiru, gde se bavio podvodnim lovom i ribolovom. Kako je tada saopštio Peskov, Putin je dva sata lovio štuku u planinskom jezeru.

Ruski lider je tada na odmoru bio sa Šojguom, predsednikom Tuve Šolbanom Kara-oolom i predsednikom Hakasije Viktorom Ziminom.

Predsednik Tuve tada je istakao da Putin svake godine dolazi u Tuvu.

Putin i Šojgu beru pečurke Foto: Profimedia

KALENDARI ZA 2019. GODINU

Ove godine će Rusi moći da biraju između različitih kalendara na kojima se nalaze fotografije predsednika Putina. U zavisnosti od teme kalendara, našlo se ponešto i za muškarce ali i za dame.

Dopisnik BBC iz Rusije je na svom Tviter profilu objavio video na kojem prikazuje tri kalendara za 2019. godinu čiji je glavni junak upravo ruski lider Vladimir Putin.

Na jednom od kalendara Putin je predstavljen u ulozi moćnog predsednika koji spretno rukuje oružjem, prenose Agencije.

U ovom kalendaru se smenjuju fotografije na kojima Putin pozira sa različitim modelima vatrenog oružja.

Rusi vole da vide svog lidera u dominantnoj poziciji, pa nije nikakvo iznanađenje što se baš ove slike našle u nekom od kalendara.

U drugom slučaju Putin je predstavljen kao veliki šarmer kako uživa u ženskom društvu. Ovaj kalendar će se posebno svideti pripadnicama lepšeg pola, a često se može čuti u svetskim medijima da su Ruskinje "prosto zaljubljene" u svog predsednika.

Što se tiče trećeg kalendara sa snimka, tu su se našle fotografije na kojima je prikazano kako Putin putuje po svetu i uživa u društvu drugih predsednika i članova kraljevskih porodica.

Na kioscima može da se nađe i kalendar koji predstavlja Putinove najvažnije uspehe u spoljnoj i unutrašnjoj politici tokom prethodne godine. Tu naravano i drugi upečatljivi događaji koje je predsednik posetio u slobodno vreme, kao i aktivnosti koje su privukle veliku pažnju svetskih medija.

VIDEO: Ovako Putin puca iz novog snajpera iz fabrike Kalašnjikov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Np

    2. oktobar 2018 | 11:42

    Jedan jedini ne ponovljivi.💝💝💝

  • Bendzo Kosta

    3. oktobar 2018 | 11:13

    Rijetko ko kao Putin,prizemljen,realan,shvata da je samo ljudsko bice sa svimminusima i plusevima koje nam je priroda dodijelila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA