Svirepi zločin šokirao Mađarsku: Muškarac prebio ženu do smrti, pa zaklao njeno dvogodišnje dete

Peter Polgar, javni branilac ubice, rekao je da je njegov klijent zbunjen i da ga progoni ono što je učinio

  • 1

U gradu Varpalota, u zapadnom delu Mađarske, počinjeno je ubistvo koje je potreslo celu državu. Majka je pretučena do smrti, a njeno dvogodišnje dete je zaklano, prenose mađarski mediji.

Ubistvo mlade majke i deteta policiji je ove nedelje priznao žrtvin bivši partner Žolt B., na koga je policija sumnjala od početka istrage.

>>> Žrtvu ubio kocem: Ubica iz Knežnice priznao da je dokrajčio komšiju zbog 30 evra, pa novac podelio sa prijateljem (FOTO)

Majku Eniku i njenog sina Đerđa, prošle nedelje ubio je bivši partner, koji po svemu sudeći nije mogao da se pomiri s činjenicom da se njegova partnerka vratila ocu svog deteta.

Peter Polgar, javni branilac ubice, rekao je da je njegov klijent zbunjen i da ga progoni ono što je učinio.

Žoltovo priznanje trajalo je satima i bilo je detaljno. Navodno su se on i Enika prethodno dogovorili da se nađu, budući da je ubica imao žrtvin laptop koji je popravljao, pa su proveli nekoliko sati zajedno razgovarajući.

Ubica nije mogao policiji da odgovori zašto je počinio zločin, ali je stalno ponavljao da ubistva nije počinio zbog ljubomore.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA