Predsednik Belorusije kaže da roditelji treba da tuku svoju decu: Sledimo tradiciju, a ne "besmislice sa Zapada"

On je, obraćajući se novinarima, rekao da je potrebno još rada na nacrtu zakona kojim se kriminalizuje nasilje u porodici

  • 8

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da fizičko kažnjavanje može biti korisno pri odgoju dece, tvrdi američka agencija AP.

Kako navodi, Lukašenko je naglasio da je lično protiv fizičkog kažnjavanja dece, ali je rekao da "dobra tuča kaišem može biti korisna za dete".

Predsednik Belorusije sa sinom naslednikom vadio krompir na svojoj njivi, za jedan dan iskopali 105 tona (VIDEO)

Predsednik je, dodaje agencija, rekao da je često kažnjavao svog najstarijeg deteta, ocenivši da je to bila dobra lekcija za njegovog mlađeg sina.

On je, obraćajući se novinarima, rekao da je potrebno još rada na nacrtu zakona kojim se kriminalizuje nasilje u porodici.

Lukašenko smatra da bi Belorusi trebalo da slede svoje tradicije, a ne da imitiraju "besmislice preuzete od Zapada".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bob

    6. oktobar 2018 | 18:23

    Bravo, tako i treba, nas niko nije mazio pa nam ništa ne fali, svi smo dobri ljudi , završili visoke škole . Takvo vaspitanje potvrdjuje generacije i generacije od 45-90.god. Od 90. do danas je krenulo sve naopačke sto se i vidi u svim segmentima našeg drustva.

  • Putin R.S

    6. oktobar 2018 | 19:35

    Pametan covek, ali ne preterivati.

  • Lucifer 1.

    6. oktobar 2018 | 18:54

    Ako roditelji ne tuku decu,deca će sama da osete bol od nevaspitanja i dečje demokratije,kada odrastu bez obrazovanja,sa drogom u džepu i smrt koja im maše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA