Popu preti 12 godina robije zbog bluda nad devojčicom!

Sveštenik Milovan Đokić je navodno dete prisiljavao i na oralni seks. Ne zna se da li joj je pretio, ili je ona od sramote ćutala, pričaju policajci. Za krivično delo obljuba nad detetom zaprećena je kazna od tri do 12 godina zatvora

  • 9

Nakon hapšenja sveštenika SPC Milovana Đokića u Pločici kraj Kovina, zbog bluda nad maloletnom V.P. strasti u selu se ne smiruju. Policijski pritvor koji je određen je protekao, a Đokić se nije pojavio u selu.

U međuvremenu među meštanima se spekuliše da li je V. P. bila jedina žrtva sveštenika, a roditelji su u šoku, jer je Milovan predavao veronauku u lokalnoj školi, pišu "Novosti".

Bludničenje nad devojčicom, koju je sveštenik upoznao na jednom bogosluženju u crkvi, navodno je trajalo poslednjih godinu dana, a detalji ovog strašnog slučaja su šokirali i policajce.

- Sveštenik je devojčicu napastvovao više puta, a prema našim saznanjima, u svojoj kući i u crkvi u Pločicama. To se dešavalo skoro godinu dana. Najpre su do nas stigle samo seoske priče, i radili smo mesecima da rasvetlimo slučaj - kaže izvor "Novosti" iz pančevačke policije.

Devojčica je saslušana i ispričala je šta se sve događalo. Sveštenik je navodno dete prisiljavao i na oralni seks. Ne zna se da li joj je pretio, ili je ona od sramote ćutala, pričaju policajci.

Sveštenik se bio toliko osilio da se čak i hvalio bludničenjem, a direktorka  OŠ "Đura Filipović“ iz Pločica Živanka Jovanov Petrović kaže da nije zabrinuta zbog slučaja sveštenika Đokića. Ona je u razgovoru prećutala da je optuženi sveštenik predavao njenim đacima veronauku, a zatim je rekla da se ne bavi čaršijskim pričama.

Za krivično delo obljuba nad detetom zaprećena je kazna od tri do 12 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    24. mart 2014 | 10:45

    Sta, samo od tri do 12 godina? Sramota!!! Tu treba da ide dozivotna, kao i hemijska kastracija, za sve silovatelje i pedofile! Uzas!!

  • slave

    24. mart 2014 | 10:22

    Dodajte jo jednu 0 / nulu / na tih 12...tada bi bilo mormalno...

  • Miki

    24. mart 2014 | 10:53

    To je nase srpstvo i hriscanstvo i takvi treba da mi dodju u kucu pred slavu!? Sacuvaj boze. Vec godinama su za njih moja vrata zatvorena. Nisam pobozan i opterecen tim glupostima, neverujem u vise sile i zivim u 21om veku. Posle politicara, popovi su naj legalniji lopovi. Srpske crkve imaju cenovnik i to nigde na planeti vise nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA