200 NA SAT: Slovenac, Crnogorac i Bosanac se trkali po auto-putu

Zbog ove, kako su je mediji nazvali, "trke za veliku nagradu Jugoslavije" izrečena im je, pored novčane kazne, i zabrana upravljanja vozilom u Hrvatskoj na godinu dana

  • 43

Policija je, jednog za drugim, zaustavila Slovenca, Crnogorca, a zatim i državljanina BiH, koji su na autoputu vozili brzinom većom od 200 kilometara na sat.

Zbog te, kako piše Hina, trke za veliku nagradu bivše Jugoslavije, izrečena im je, pored novčane kazne, i zabrana upravljanja vozilom u Hrvatskoj na godinu dana.

Trkači su zaustavljeni juče, na ličkom delu autoputa, u sklopu preventivne akcije ličko-senjske saobraćajne policije. Prvi je zaustavljen 45-godišnji Slovenac, koji je golfom vozio 224 kilometra na sat, a nakon njega i 33-godišnji Crnogorac u audiju, kome je brzinomer stao na 246 kilometara.

Posle njih opelom je projurio, pa je zaustavljen, i 55-godišnji državljanin BiH, pri brzini od 242 kilometra na sat, a protiv svih njih policija je podnela prekršajne prijave.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA