NOĆ U BEOGRADU: Povređena beba od godinu dana, mladić uboden nožem u butinu

Lekari Hitne noćas i jutros imali su ukupno 91 intervenciju, od kojih je 25 bilo na javnom mestu

  • 4

U Beogradu su povređene tri osobe u dve saobraćajne nezgode, a još dva mladića su tokom noći zadobila ubodne rane, rekla je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

- U 21.03 časova na uglu Bulevara Despota Stefana i Cvijićeve povređen je vozač, muškarac od oko 40 godina koji je sa tupom povredom leđa prevezen u Urgentni centar. U 21.38 časova na Zrenjaninskom putu, na skretanju za Ovču su povređene dve osobe, putnici u automobilu - rekla je Macura precizirajući da je reč o dečaku od godinu dana koji je zadobio povredu glave i muškarac od 52 godine koji je zadobio istezanje vrata koji su prevezeni u Urgentni centar. Sa njim je prevezen u Urgentni centar još jedan dečak od godinu dana koji nije imao nikakve povrede.

Na Zvezdari u Mokroluškoj ulici je u 23.53 časova mladić od 17 godina zadobio ubodnu ranu u predelu desne butine, koji je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra. Druga muška osoba od oko 18 godina zadobio je posekotinu u predelu desne šake i desnog ručnog zgloba i prevezen je u Urgentni centar.

- Lekari Hitne pomoći su noćas i jutros imali ukupno 91 intervenciju, od kojih je 25 bilo na javnom mestu - dodala je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haj

    27. decembar 2014 | 10:18

    Ovoj Macuri su mogli bar da ispeglaju radni mantil

  • Misirac

    27. decembar 2014 | 09:38

    Kao da živimo u srednjem veku.Bodemo se noževima, još nam mačevi nedostaju

  • CG

    28. decembar 2014 | 14:14

    Opet nozevi, ludaci, ima li ko bez noza na ulici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA