SUPRUŽNICI SE MEĐUSOBNO POUBIJALI: Stravičan zločin star 9 godina dobio FILMSKI EPILOG

Od posledica povreda M. K. je odmah preminuo, dok je D. Š. umrla 5. decembra u Univerzitetsko - kliničkom centru u Banja Luci

  • 3

Dobojska policija razotkrila je razbojništvo iz 2007. godine, u kojoj su dve osobe izgubile život. Policija je utvrdila da je prijavljeno krivično delo nad bračnim parom u Ostružnjoj Donjoj kod Doboja u stvari fingirano, kako bi se prikrilo drugo krivično delo, rekao je Dragan Prodanović, načelnik CJB Doboja.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Umesto da slavi rođenje sina, sahranjuje i ženu i bebu i to NA TUŽAN DAN!

Naime, policiji je 23. novembra 2007. godine oko dva sata prijavljeno da je u pomenutom mestu izvršeno razbojništvo u porodičnoj kući nad tada 72 - godišnjakom M. K. i njegovom, godinu starijom nevenčanom suprugom D. Š.

Od posledica povreda M. K. je odmah preminuo, dok je D. Š. umrla 5. decembra u Univerzitetsko - kliničkom centru u Banja Luci, prenele su Nezavisne.

Prema Prodanovićevim rečima, uviđajem koji je vodio dežurni tužilac dobojskog Okružnog tužilaštva, utvrđeno je da je podesnim predmetom razbijen prozor i razvaljena roletna u sobi u kojoj su spavali supružnici, te da su im povrede nanesene tupim predmetom.

- Istragom i saslušanjem svedoka uočene su nelogičnosti i kontradiktornosti, koje su dovele u sumnju prijavljeno delo - rekao je prvi čovek dobojske policije.

Kako je dodao, nakon veštačenja i analiza utvrđeno je da je prozor razbijen sa unutrašnje strane, te da povrede na telima nastradalih, i drugi tragovi ne ukazuju da je na mestu zločina bila treća osoba.

- Supružnici su nakon međusobne svađe jedno drugom tvrdim predmetom naneli smrtonosne povrede. Nakon izvršenog krivičnog dela D. Š. je uz pomoć svog, sada preminulog brata, u jutranjim satim 23. novembra 2007. godine neposredno nakon izvršenja krivičnog dela izmenila lice mesta, u cilju prekrivanja stanja i fingirala navodno počinjeno krivično delo na njihovu štetu - objasnio je Prodanović.

CJB Doboj danas je, kako je dodao Prodanović, podneo izveštaj dobojskom Okružnom tužilaštvu o preduzetim merama i radnjama u ovom slučaju.

Pogledajte presek vesti koje su obeležile dan:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dino

    21. jul 2016 | 23:53

    Haha 8 godina utvrdjivali činjenica pa organoleptickom metodom pogleda na prozor uočljiva je disperzija stakla ako su krhotine unutar kuće staklo je razbijeno iz vana i obratno...to je bilo sasvim dovoljno da se utvrdi da je provala fingirana a poslije toga dokazi se slažu sami od sebe

  • Јасмина

    21. jul 2016 | 23:47

    СВАШТА.

  • Goga

    22. jul 2016 | 01:34

    I sami sebe ubili tj.udarali jedan drugog tupim predmetom po glavi. E BAS SVASTA Da nije tuzno bilo bi smrsno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA