≫ 

NAJBOLESNIJI RUS IKADA: Bivši policajac ubio 81 ženu! Silovao ih, a onda mučio brutalno do smrti

Eksperti veruju da je Popkov priznao sve zločine kako bi izbegao preseljenje iz zatvora u kom se trenutno nalazi u ustanovu “čvršćeg karaktera“

  • 2

Bivši ruski policajac Mihail Popkov priznao je da je odgovoran za smrt 81 žene, a već služi doživotnu zatvorsku kaznu pošto je osuđen za 22 ubistva.

ON JE SERIJSKI UBICA IZ SIBIRA: Policija je pronašla niz grobnica sa ostacima ženskih tela... (VIDEO)

Kako prenose svetski mediji, on je postao treći najveći serijski ubica u istoriji, pošto je u zatvoru priznao da je ubio 59 žena, pored 22 za čiju smrt je osuđen.

Poreklom iz Sibira, Popkov je seksualno napadao mlade žene, a potom ih je ubijao sekirama, noževima i šrafcigerima, više od 18 godina.

Samo dvojica manijaka su u istoriji crne hronike upisana kao smrtonosnija od Popkova, Luis Gravito je priznao da je ubio 138 mladića u Kolumbiji, dok je Pedro Lopes odgovoran za silovanja i smrt 300 devojčica u Kolumbiji, Ekvadoru i Peruu.

Eksperti veruju da je Popkov priznao sve zločine kako bi izbegao preseljenje iz zatvora u kom se trenutno nalazi u ustanovu “čvršćeg karaktera“, gde će provesti ostatak života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    11. januar 2017 | 14:07

    Besplatni obroci Treba mu i to ukinuti

  • СрбИн Ст.Пазова

    11. januar 2017 | 13:48

    смртну одмах. колико ће држава потрошити новаца до краја његовог живота на храну, хигијену , лекове..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA