≫ 

Velika promena u srpskim vozovima: Pićete kafu i moći ćete da punite laptop!

Putnici će imati mogućnost osveženja hladnim napicima i kafom

  • 4

''Srbija voz" uskoro će omogućiti kvalitetnija i komfornija putovanja korisnicima svojih usluga, saopštilo je ovo preduzeće.

"Srpski voz" umesto na Kosovo, sada saobraća do ovog grada na granici

Putnička kola sa sedištima biće rekonstruisana u kušet kola sa četiri odeljka prvog razreda, pet odeljaka drugog razreda i jednim službenim odeljkom.

Putnici će imati mogućnost osveženja hladnim napicima i kafom.

U odeljcima na svim putničkim kolima biće ugrađene utičnice za laptop, a postojeće osvetljenje na putničkim kolima biće zamenjeno sa LED osvetljenjem.

Ova putnička kola imaće stabilniji sistem grejanja i ventilacije pri malim brzinama i biće ofarbana bojom koja u sebi sadrži antigrafitnu zaštitu.

Daljinac baner

Modernizovana putnička kola od aprila 2017. godine biće sukcesivno puštena u saobraćaj, a kola za prevoz automobila u narednih mesec dana, navodi se u saopštenju kompanije "Srbija voz" a.d.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    3. mart 2017 | 16:42

    Jel' se oni šale sa nama? Pa ovo je bilo i do sada.Kakve forice koriste samo da podižu moral narodu pred izbore.Kafu i sokove si imao oduvek...Utičnice od skoro,doduše istina ne u svakom vozu ali je bilo i utičnica i muzike čak na Beograd-Bar pruzi.

  • Ocajnono pero

    3. mart 2017 | 16:38

    Izmislili rupu na saksiji. Imali smo mi to sve (sem uticnica za punjenje lap topova nije ih ni bilo) kuset i kola za spavanje sa singl i dubl kabinama spanska i Gosina kola, bife kola i slicno. Ono sto se nadam da je novo na tim remontovanim vagonima da imaju vakuum toalete da se fekalije nerasipaju po pruzi. Trebslo bi da vrate stjuardese, muziku preko razglasa i gomilu novina koje svet odavno poznaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA