Subotica ogorčena na dečake koji su silovali devojčicu (12): Iživljavali se nad njom brutalno i bez trunke savesti

Sa bolnim povredama po telu, devojčica iz Subotice je uspela da dođe do svoje kuće i, kako nije mogla da sakrije u kakvom je stanju, ocu je ispričala šta joj se dogodilo

  • 15

Život dvanaestogodišnje devojčice iz Subotice u trenu se promenio kobnog 12. aprila, kada su je u naselju Zorka, na periferiji grada, brutalno pretukla i silovala trojica maloletnika: A. B. (14), I. H. (15) i P. S. (15), prenose Novosti.

Prema nezvaničnim saznanjima, ne sluteći šta je čeka, devojčica je, posle škole, sa drugaricama došla do udžerice u Apatinskoj ulici. Drugarice su ubrzo otišle, a dečaci su je opkolili i počeli da je šamaraju, šutiraju i pipkaju svuda po telu.

Stravični detalji silovanja devojčice u Subotici: Dečaci je šamarali, šutirali i URINIRALI po njoj

- Nemoćna da im se suprotstavi, pala je od udaraca, ali se nasilnici nisu zaustavili, nego su je silovali i iživljavali se nad njom. Zapretili su joj da će je ubiti ukoliko nekome nešto ispriča i potom pobegli - priča izvor iz istrage.

Sa bolnim povredama po telu, nekako je uspela da dođe do svoje kuće i, kako nije mogla da sakrije u kakvom je stanju, ocu je ispričala šta joj se dogodilo. Otac je odmah pozvao policiju, a dete odveo u bolnicu, gde je provela nekoliko sati.

Kako su počinioci ovog nedela stari znalci subotičke policije, vrlo brzo su uhvaćeni, a sudija za maloletnike Višeg suda u Subotici stavio im je na teret razbojništvo i silovanje i odredio im pritvor od mesec dana zbog opasnosti od uticaja na svedoke i osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od ponavljanja krivičnog dela.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

O njihovoj kazni svoje mišljenje će dati i Centar za socijalni rad, koji još nije dobio predmet o ovom slučaju.

- Kako procedura nalaže, čim dobijemo predmet razgovaraćemo sa osumnjičenima i njihovim roditeljima. Stručni tim treba da utvrdi stepen zrelosti ličnosti i mnoge druge stvari, a potom će mišljenje dati sudu, koji će odlučiti o disciplinskoj meri - objašnjavaju u Centru za socijalni rad.

Zgroženi ovim užasavajućim činom trojice maloletnika, Subotičani smatraju da je za njih svaka kazna preblaga.

- Ako oni kao tinejdžeri kidišu na ljude na ulici, tuku ih, pljačkaju, siluju, šta će tek da rade sa 20 ili 30 godina - ogorčena je jedna stanarka Apatinske ulice.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    20. april 2017 | 12:42

    Vec poznati policiji sa 15 godina?auuuu pa odmah bre satrti zlo ljudi ,sta cekate bre!?

  • BOZA ZEMUNAC

    20. april 2017 | 12:41

    Kakvi bre dečaci.Pa ja sam sa petnaest godina prvi put ušao u ring,i imao prvi meč. "Dečake kazniti po 20 godina zatvora . Za primer drugima.

  • zlata

    20. april 2017 | 12:34

    Tata uzmi stvari u svoje ruke i daj pravdu i kaznu za tvoju kcerku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA