Prvi nastup posle nesreće: Ruski hor "Aleksandrov" stiže u Arenu

U Ministarstvu kulture i informisanja potvrdili su dolazak obnovljenog vojnog hora i dodali da će kao jedan od organizaora ovog programa učiniti sve da njihov nastup vidi što veći broj građana Srbije

  • 3

Čuveni vojni hor ruskih oružanih snaga "Aleksandrov" nastupiće 4. novembra u Beogradu u Kombank areni, saznaje Informer. Ovo će biti njihov prvi nastup u Srbiji nakon stravične tragedije koja se dogodila 26. decembra prošle godine, kada su čak 64 člana tog anasambla staradala u padu vojnog aviona u Crno more.

VODEĆI RUSKI TV KANALI PRENELI: Park u Beogradu nosiće naziv po ruskom ansamblu "Aleksandrov"

KOBNI PAD RUSKOG AVIONA: Nema preživelih, istraga nesreće u toku, da li je uzrok teroristički napad? (FOTO) (VIDEO)

Prema saznanjima ovog lista, koncert će se zbog ogromnog interesovanja održati u Kombank areni, a doći će oko 100 članova ansambla, zajendeo sa baletskom grupom, orkestrom i horom.

U Ministarstvu kulture i informisanja potvrdili su dolazak obnovljenog vojnog hora i dodali da će kao jedan od organizaora ovog programa učiniti sve da njihov nastup vidi što veći broj građana Srbije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Eminentni hor tokom boravka u Srbiji imaće odlične uslove za rad. S obzirom na termin gostovanja, još uvek nećemo precizirati u kojem će prostoru u Beogradu nastupiti "Aleksandrov" - kažu u ministarstvu.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je veoma važno što obnovljeni ruski hor dolazi u naš grad.

- Sama činjenica da već ove godine dolaze u srpsku prestonicu govori o tome da smo mi važno mesto na kulturnoj mapi Evrope i sveta - rekao je Mali.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    21. april 2017 | 09:30

    Je l moze vise ovakvih vesti o kulturi, istoriji, manifestacijama, sportu, deci itd ?

  • Дикан

    21. april 2017 | 19:31

    Добро дошли!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA