Misteriozna smrt advokata iz Sremske Mitrovice: Branko je umro od infarkta, a telo je pronađeno u jarku pored puta

Šta se tačno izdešavalo te kobne noći između utorka i srede na putu u industrijskoj zoni u Sremskoj Mitrovici, između Fabrike "Kuper standard" i motela na autoputu Beograd - Zagreb niko ne zna

  • 0

Telo mitrovačkog advokata Branka Mitrića (57) pronađeno je u sredu ujutro u kanalu na periferiji Sremske Mitrovice, a okolnosti smrti još uvek nisu poznate. Takođe, zvanični izveštaj obdukcije nije dostupan javnosti.

Presuđeno monstrumu Vladici Rajkoviću koji je ubio malu Anđelinu (3)! Evo koliko će godina trunuti u zatvoru!

Šta se tačno izdešavalo te kobne noći između utorka i srede na putu u industrijskoj zoni u Sremskoj Mitrovici, između fabrike i motela na auto-putu Beograd - Zagreb niko ne zna, pišu beogradski mediji.

Mitrovačka policija izvršila je u sredu ujutro uviđaj na licu mesta, a telo je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Istraga je u toku, a PU Sremska Mitrovica još uvek nije izdala zvanično saopštenje o ovom slučaju mada je, prema nezvaničnim informacijama izveštaj obukcije juče stigao.

Prema pisanju beogradskih medija, od rodbine preminulog advokata koji su imali uvid u obdukcioni izveštaj, smrt je nastupila usled infarkta, ali je nepoznato šta ga je izazvalo i kako je telo dospelo u jarugu pokraj puta punu korova i žbunja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA