≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (6. avgust 2018. godine): Sunčano i veoma toplo, u toku večeri oblačno sa kišom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji do kraja dana sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura od 27 do 33°C.

U Beogradu do kraja dana sunčano i toplo. U toku večeri se na širem području grada očekuje naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima. Maksimalna temperatura 32°C.

U Srbiji u utorak sunčano. Tokom dana ponegde se očekuje razvoj oblačnosti i ređa pojava pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u planinskim predelima. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 22°C, maksimalna dnevna od 29 do 34°C.

U Beogradu sutra sunčano i veoma toplo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 33°C.

U Srbiji narednih dana sunčano i tropski toplo, samo se ponegde u brdsko-planinskim predelima očekuje lokalni razvoj oblačnosti i ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura tokom većeg dela sedmice biće uglavnom od 30 do 35°C, dok se za vikend očekuje blagi pad temperature, ali će i dalje biti toplo sa temperaturom oko 30°C.

U Beogradu narednih dana sunčano i toplo. Maksimalna temperatura i do 34°C. Za vikend se očekuje blagi pad temperature, ali će i dalje biti toplo sa temperaturom oko 30°C.

Sutra iznad većeg dela Evrope biće sunčano. Pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u delovima istočne Evrope i severoistočne Evrope i ponegde u oblasti Alpa i u Italiji. Najhladnije biće na zapadu Skandinavije sa temperaturom oko 15°C, a najtoplije na jugu Španije sa temperaturom i preko 40°C.

Na grčkom primorju sutra pretežno sunčano. Minimalna temperatura od 19 do 26°C, maksimalna dnevna od 30 do 35°C.

Na crnogorskom primorju u utorak sunčano. Minimalna temperatura od 17 do 24°C, maksimalna dnevna od 29 do 31°C.

Na hrvatskom primorju sutra toplo. Minimalna temperatura od 21 do 24°C, maksimalna dnevna od 30 do 35°C.

(Telegraf.rs / Sara Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA