≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (13. avgust 2018. godine): Tokom dana sunčano i toplo, na planinama kiša (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 6

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

U Srbiji u ponedeljak jutro vedro, u dolinama i kotlinama sveže, ponegde i maglovito. Tokom dana u svim predelima sunčano i veoma toplo.

Posle podne u zapadnim i jugozapadnim predelima očekuje se razvoj oblačnosti, a u brdsko-planinskim predelima i ređa pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar u košavskom području pojačan.  Minimalna temperatura od 13 do 21°C, maksimalna dnevna od 29 do 34°C.

U Beogradu u ponedeljak sunčano i veoma toplo. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 33°C. 

Sunčano i toplo Foto: Kristina Stojanović

U Srbiji narednih dana  sunčano i  toplo. U utorak  maksimalna temperatura od 30 do 35°C. Krajem dana u severnim i zapadnim, tokom večeri i noći i u ostalim predelima povećanje oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, ponegde i grmljavinskih oluja. U sredu i četvrtak promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar u skretanju na severozapadni, a temperatura u padu za oko 5 stepeni. Maksimalna temperatura biće od 26 do 32°C. U petak sunčano i toplo, maksimalna temperatura od 29 do 33°C. 

U Beogradu do srede sunčano i toplo, maksimalna temperatura do 34°C. U toku večeri i noći povećanje oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Vetar u skretanju na severozapadni, a temperatura u padu. Maksimalna temperatura biće do 28°C. U petak sunčano i toplo, maksimalna temperatura do 32°C.

Region i Evropa:

Na grčkom primorju sutra sunčano i toplo. Duva umeren do jak severoistočni vetar, svuda sem u Solunskom zalivu gde je vetar slab,južni. Minimalna temperatura od 18 do 22, maksimalna dnevna od 28 do 34 stepena.

Na crnogorskom primorju takođe toplo i sunčano. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 21 do 25, maksimalna dnevna od 29 do 34 stepena.

Na hrvatskom primorju sunčano. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Minimalna temperatura od 18 do 24, maksimalna dnevna od 29 do 35 stepeni.

(Kristina Stojanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA