≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (17. avgust 2018. godine): U većem delu Srbije smena sunčanih i oblačnih intervala (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji sutra toplo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a ponegde se očekuje i ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 19, maksimalna dnevna od 26 do 33 stepena.

U subotu u Srbiji promenljivo oblačno. Ponegde se očekuje pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U nedelju sunčano i toplo, na jugu ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura za vikend kretaće se uglavnom od 28. do 33. stepena. Tokom većeg dela sledeće sedmice sunčano i veoma toplo.

Sutra u Beogradu toplo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 19, maksimalna dnevna 30 stepeni.

Narednih dana u glavnom gradu pretežno sunčano, samo sutra i u subotu povremeno uz oblačnost. Tokom većeg dela sledeće sedmice sunčano i veoma toplo, a maksimalna temperatura biće do 34 stepena.

U većem delu zemlje neće biti padavina / Foto: Milena Đorđević

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope sutra vedro. Oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim delovima Evrope, kao i na Apeninskom i Balkanskom poluostrvu. Najhladnije biće u Skandinaviji sa temperaturom oko 20 stepeni. Najtoplije na jugu Španije, temperatura i preko 35. stepena.

Sutra na grčkom primorju sunčano i veoma toplo. Duvaće umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 20 do 25, maksimalna dnevna od 30 do 36 stepeni.

I na crnogorskom primorju sutra sunčano. Vetar slab do umeren, promenljiivog pravca. Minimalna temperatura od 21 do 24, maksimalna dnevna od 29 do 33 stepena.

Na hrvatskom primorju sutra promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u Dalmaciji, dok se na severu očekuje više sunčanih inetervala. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca, na severu jak severoistočni. Minimalna temperatura od 19 do 25, maksimalna dnevna od 28 do 32 stepena.

(Telegraf.rs/Biljana Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA