≫ 

Jutarnja vremenska prognoza (25. avgust 2018. godine): Temperatura 34°C, u toku večeri moguće je naoblačenje (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 3

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Beogradu će tokom celog dana biti sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, severozapadni vetar. Minimalna temperatura 19° C, maksimalna dnevna 33° C.

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo. Tokom jutra u severnim i severozapadnim, a posle podne ponegde i u ostalim predelima Srbije biće jačeg razvoja oblčanosti i uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Ponegde se u ovim predelima očekuju i grmljavinske oluje sa gradom i olujnim vetrom. Vetar slab do umeren, južnih pravaca. Minimalna temperatura od 14 do 22°C, maksimalna dnevna od 29 do 34°C.

U Srbiji u nedelju pre podne sunčano i toplo. Već u toku jutra u severozapadnim, a sredinom dana i posle podne i u ostalim predelima Srbije naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom i olujnim vetrom. Vetar će biti u skretnju na umeren do jak severozapadni. Maksimalna temperatura od 22°C na severozapadu do 33°C na jugoistoku Srbije, do kraja dana u svim predelima u osetnijem padu. U ponedeljak oblačno i veoma sveže sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura od 18°C na jugu i zapadu Srbije do 25°C na severu Vojvodine. Krajem dana sa severozapada prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. U utorak toplije, tek ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Temperatura od 24 do 28°C. U sredu sunčano i toplo, temperatura do 30°C.

U nedelju nakon vedrog jutra i sunčanog prepodneva, posle podne naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar će biti u skretnju na jak severozapadni. Temperatura do 29°C, posle podne u osetnijem padu. U ponedeljak oblačno i veoma sveže sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura do 20°C. Krajem dana prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. U utorak toplije, temperatura do 26°C. U sredu sunčano i toplo.

Iznad većeg dela Evrope danas promenljivo oblačno. Kiša se očekuje u severozapadnim i centralnim delovima Evrope, kao i u oblasti Alpa, severne Italije i severozapadnog Balkana. Najsvežije u Skandinaviji i na Britanskim ostrvima sa temperaturom oko 15 stepeni, najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom i preko 35 stepeni.

Na grčkom primorju toplo i sunčano. Duvaće slab do umeren severni vetar, tokom dana u skretanju na južni. Minimalna temperatura od 19 do 24, maksimalna dnevna od 29 do 34 stepena.

Na crnogorskom primorju smena sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od 22 do 24, maksimalna dnevna od 28 do 32 stepena.

I na hrvatskom primorju danas sunčano, uz povećanje oblačnosti. Na severnom Jadranu i u Istri biće oblačno sa jakom kišom, a očekuju se i grmljavinske oluje. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, tokom dana u pojacanju. Minimalna temperatura od 19 do 24, maksimalna dnevna od 25 do 32 stepena.

(Telegraf.rs/Sara Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    25. avgust 2018 | 10:14

    Simpatično.

  • Фамилија

    25. avgust 2018 | 13:01

    Боља Кристина

  • Ivan Milovanovic

    25. avgust 2018 | 17:08

    Kristina je sva vrcava, okrece se, namesta... dok Sara, iako je zgodnija, stane i ne mrda, kao fikus, eventualno se malo okrene iz profila sa distance i to je to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA