≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (28. avgust 2018. godine): Toplije nego danas, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra u Srbiji toplije nego danas, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Tek ponegde biće uslova za ređu pojavu slabe kiše ili pljuska sa grmljavinom. Na severu će biti pretežno sunčano. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 14 do 18, maksimalna dnevna od 21 do 28 stepeni.

U sredu u Srbiji nakon pretežno vedrog jutra sledi sunačan i topao dan. Maksimalna temperatura dostizaće 30. stepen. U četvrtak takođe sunčano i toplo, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 30 stepeni.

U Beogradu sutra smena sunčanih i oblačnih intervala, ali toplije. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 26 stepeni.

U sredu u glavnom gradu sunčano sa slabim vetrom, a do kraja sedmice biće sve toplije. Maksimalna temperatura ove nedelje dostizaće 31. stepen.

Do kraja sedmice će nam se vratiti visoke temperature / Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope sutra suvo i sunčano, ponegde uz oblačnost. Kiša se očekuje u severnim i u jugoistočnim predelima Evrope. Najhladnije biće na zapadu Skandinavije i na severu Britanskih ostrva sa temperaturom oko 15 stepeni. Najtoplije biće na jugu Španije i Portugalije, sa temperaturom i preko 40 stepeni.

Sutra na grčkom primorju toplo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće pojačan vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura od 18 do 24, maksimalna dnevna od 28 do 33 stepena.

Na crnogorskom primorju sunčano i toplo. Duvaće umeren vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura od 19 do 22, maksimalna dnevna od 28 do 32 stepena.

Sutra na hrvatskom primorju vedro. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar, ispod Velebita jak. Minimalna temperatura od 16. do 22, maksimalna dnevna od 26. do 31. stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA