Jutarnja vremenska prognoza (2. septembar 2018. godine): Sunčano i toplo za ovo doba godine (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji tokom jutra i dana sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Posle podne očekuje se razvoj oblačnosti, ponegde i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u severnim i zapadnim predelima Srbije, a biće uslova i za grmljavinske oluje. U toku večeri ponegde se u ovim predelima Srbije očekuju i obilniji pljuskovi. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, na jugu Banata i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 15 do 21, maksimalna dnevna od 29 do 34 stepena.

Sutra u Srbiji sunčano i toplo, a posle podne i uveče u severnim i zapadnim predelima očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i prolazno jakim severozapadnim vetrom. Biće uslova za grmljavinske oluje i obilnije padavine. Maksimalna temperatura od 25 na severozapadu do 32 stepena na jugoistoku Srbije. U utorak i sredu promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 21 do 27 stepeni. U četvrtak toplije, sa temperaturom na severu Srbije i do 30 stepeni.

U Beogradu prepodne sunčano, a poslepodne i veoma toplo. Duva slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura 19, maksimalna dnevna 32 stepena.

U Beogradu sutra sunčano i toplo. Kasnije posle podne i uveče očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i prolazno jakim severozapadnim vetrom. Biće uslova za grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura do 29 stepeni. U utorak i sredu promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 23 do 25 stepeni. Od četvrtka toplije, sa temperaturom do 27 stepeni.

Jutro veoma toplo za ovo doba godine / Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope danas sunčano, a oblačno sa kišom i pljuskovima biće u oblasti Alpa, u centralnim i ponegde u jugoistočnim predelima Evrope. Najhladnije u Skandinaviji sa temperaturom oko 15, a najtoplije na jugu Evrope sa temperaturom i preko 35 stepeni.

Na grčkom primorju danas sunčano i tropski toplo. Minimalne temperature kretaće se u rasponu od 19. do 24, a maksimalne od 30. do 36. stepena.

Na crnogorskom primorju danas toplo. Minimalna temperatura od 14 do 23, maksimalna od 27 do 30 stepeni.

Na hrvatskom primorju danas promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Minimalna temperatura od 17 do 27, maksimalna dnevna od 24 do 30 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abvgd

    2. septembar 2018 | 08:38

    Suncano i toplo svaki dan dok ova lepotica cita prognozu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA