≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (3. septembar 2018. godine): Promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra u Srbiji promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Sredinom dana u mnogim predelima očekuju se i duži sunčani periodi. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata jak. Tokom dana vetar u skretanju na jugozapadni i severozapadni. Minimalna temperatura od 17 do 21, maksimalna dnevna od 25 stepeni na severozapadu do 32 stepena na jugoistoku Srbije.

U utorak i sredu u Srbiji promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 23 do 28 stepeni. U četvrtak malo toplije i uglavnom sunčano, tek ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U petak sunčano i toplo, a posle podne ređa pojava pljuskova sa grmljavinom očekuje se samo u brdsko-planinskim predelima. Maksimalna temperatura od 26 do 30 stepeni.

U Beogradu  sutra promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Sredinom dana očekuju se i duži sunčani periodi. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, tokom dana u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 20, maksimalna dnevna 29 stepeni.

U  utorak i sredu u glavnom gradu promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 25 stepeni. U četvrtak i petak sunčano i toplo. Maksimalna temperatura u četvrtak do 26, u petak do 28 stepeni.

Pred nama su kišni dani / Foto: Marko Jovanović

Vremenska prognoza za Evropu:

U ponedeljak iznad većeg dela Evrope biće suvo i sunčano, ali i toplo. Oblačno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom biće u oblasti Alpa, u centralnim i u jugoistočnim predelima Evrope, gde se očekuju obilnije padavine i grmljavinske oluje. Najhladnije biće na zapadu Skandinavije i na severu Britanskih ostrva sa temperaturom oko 15 stepeni. Najtoplije biće na jugoistoku Balkanskog poluostrvu sa temperaturom i preko 35 stepeni.

Na grčkom primorju sutra tropski toplo. Duvaće slab, južni vetar. Minimalna temperatura od 20 do 24, maksimalna dnevna od 28 do 35 stepeni.

Na crnogorskom primorju sutra smena sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od 15 do 23, maksimalna dnevna od 24 do 27 stepeni.

Na hrvatskom primorju sutra pretežno oblačno sa kišom. Duvaće umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od 18 do 24, maksimalna dnevna od 20 do 27 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA