≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (7. septembar 2018. godine): Toplo i sunčano, poslepodne i uveče kiša (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra ujutru u Srbiji vedro i sveže, u dolinama i kotlinama i sa maglom. Tokom dana u svim predelima Srbije biće sunčano i toplo. Posle podne i uveče u južnim, jugozapadnim i zapadnim predelima sa kišom. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 12 do 17, maksimalna dnevna od 24 do 29 stepeni.

U subotu tokom dana sunčano i toplo, a poslepodne sa zapada nam stiže naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok će na istoku Srbije i u Vojvodini ostati suvo. Maksimalna temperatura do 28 stepeni. U nedelju se očekuje smena sunčanih i oblačnih intervala, bez značajnih temperaturnih promena.

U Beogradu sutra sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 27 stepeni.

Za vikend u glavnom gradu smena sunčanih i oblačnih intervala. U subotu se očekuje kiša, a u nedelju pojačan severozapadni vetar. Početkom sledeće sedmice sunčano i toplo. Maksimalna temperatura narednih dana do 27 stepeni.

Tokom dana u svim predelima Srbije biće sunčano i toplo / Foto: Tanjug/Jaroslav pap

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope sutra suvo i toplo. Kiše će biti na zapadu i severozapadu kontinenta. Najhladnije biće na severozapadu Evrope sa temperaturom oko 15 stepeni. Najtoplije biće na jugu i jugozapadu Balkana, sa temperaturom i preko 30 stepeni.

Na grčkom primorju sutra sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura od 18 do 22, maksimalna dnevna od 28 do 32 stepena.

Na crnogorskom primorju slične vremenske prilike. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 18 do 21, maksimalna dnevna od 26 do 30 stepeni.

Na hrvatskom primorju biće nešto više oblačnosti, a na severnom Jadranu biće i lokalnih pljuskova. Duvaće slab do umeren vetar promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 15 do 20, maksimalna dnevna od 24 do 30 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA